Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Olympia D1
 

 

HC Liempde D1 pakt winst in de slotfase op Olympia D1

Zondag 3 november speelden de Liempdse dames een wedstrijd tegen de dames uit Terneuzen. Het zonnetje scheen en HCL had veel zin in de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was Liempde scherp en fel. Ze creëerde al snel in de wedstrijd gevaarlijke kansen, maar deze werden nog niet benut. Olympia begon ook sterk aan de wedstrijd en had een aantal counters, maar deze werden niet gevaarlijk. Liempde was sterk en onderschepte de bal vaak al op het middenveld. HCL speelde veel op de helft van Olympia en had erg veel kansen in de eerste helft. Tot een goal kwam het echter niet. In de laatste minuut van de eerste helft kreeg HCL nog een strafcorner mee, maar deze ging rakelings langs de goal.

Ruststand 0 – 0

In het begin van de tweede helft was het Olympia die de eerste kansen creëerde, maar zij scoorden echter niet. Het was Liempde die weer een strafcorner mee kreeg, maar deze werd goed gestopt door de lijnstop van Olympia. Liempde kreeg kort daarna nog een strafcorner, maar deze keer was het de keepster die er goed tussen zat.
Halverwege de tweede helft raakte een speelster van Olympia geblesseerd door een hoge bal tegen haar hoofd. Het spel lag hierom even stil.
Daarna was het Olympia die een kans op scoren kreeg. Het was Suzan van de Steen die deze treffer voorkwam. Liempde kwam snel met een antwoord op deze aanval, maar deze bal belandde op de paal. Het was HCL dat daarna veel kansen creëerde, maar deze ballen gingen rakelings langs de goal, op de paal of werden tegengehouden door de keepster van Olympia. Het was uiteindelijk toch Liempde die de goal maakte. Het was Marit van Oorschot die de treffer maakte namens Liempde. Olympia was na deze tegen goal op zoek naar de gelijkmaker en ging in de aanval. Het mocht echter niet meer baten. Eindstand 1-0.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


03-11-2013
 
 
HC Liempde D1 - Olympia D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)