Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde  Dames 1 - Shot Dames 1
 

 

HC Liempde  Dames 1 verliest van sterk Shot Dames 1

Zondag 13 oktober traden de Liempdse Dames in de regen op eigen veld aan tegen Shot. Shot is tot nu toe ongeslagen, maar HCL wilde daar graag verandering in brengen. Shot kwam echter wel met een verrassing. Ze speelden met een vliegende keeper. Shot begint sterk aan de wedstrijd en loopt overal tussendoor met de openingstreffer als gevolg.

Na deze goal blijft Shot veel aan de bal. Na heel veel rebounds wordt de bal uiteindelijk weggewerkt door HCL. Het spel speelt zich een tijdje af op het middenveld, maar Shot weet toch weer in de cirkel van Liempde te komen. Deze poging werd niet benut.
Het was Randi van de Wiel die zorgde voor de eerste gevaarlijke tegenaanval. Ze onderschepte de bal op het middenveld en hieruit kon Liempde een strafcorner forceren, maar deze helaas niet benutten. Shot komt meteen met een tegenaanval: 0-2. Aan het einde van de eerste helft wist Liempde nog een goede aanval neer te zetten via Jonne van de Meulengraaf. Hier kwam geen goal uit, maar wel een strafcorner. Helaas bleef deze onbenut.

Ruststand 0-2

Liempde begint goed aan de tweede helft en zet meteen een goede aanval neer met van de Meulengraaf. Shot komt daarna met ook een goede aanval en na wat geklungel voor de goal scoort Shot uiteindelijk (0-3). Na deze goal blijft Shot op de helft van Liempde en ze blijft gevaarlijk.

Het was Annet Saris die de bal uiteindelijk uit de drukte wist te halen door een hoge bal van Shot te onderscheppen. Het mocht helaas niet baten want Shot wist snel achter elkaar nog twee keer te scoren (0-5). HCl bleef doorwerken tot het einde van de wedstrijd. Dit resulteerde uiteindelijk in een goal van Marlie Schellekens die de eindstand bepaalde op 1-5.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


13-10-2013
 
 
HC Liempde  D1 - Shot D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)