Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Don Quishoot H1 - HC Liempde H1
 

 

HC Liempde heren geen winst bij Don Quishoot

Ook als langzaam maar zeker de blaadjes van de bomen vallen, gaat de competitie gewoon door. Door de nieuwe competitie opzet (die nogal vaag en verwarrend is) mochten het eerste en zijn trouwe aanhangers wederom naar een club die lekker in de buurt ligt. Zondag 6 oktober waren vriendjes van Eindhover studs aan de beurt, deze uitwedstrijd boezemt bij menig Liempde speler angst in. Niet omdat het resultaat vaak slecht is maar omdat de aspirines op de maandag erna vaak rijkelijker vloeien dan het bier de dag eerder. Don Quishoot en Liempde is namelijk net als Nederlanders en Venco.

Bij binnenkomst was er gelijk een probleempje. Er zijn maar 2 kleedkamers bij DQ waardoor Marko niet duidelijk zijn verhaaltje kon doen. Dit zou dan maar buiten moeten gebeuren. Daar was het ook wat lastig aangezien er veel jonge studentenhertjes in de weide waren net achter Marko waardoor de kopjes wel eens de verkeerde kant op keken. Vooral de grijze bolletjes hadden hier last van. Affin. Lang verhaal kort het duurde allemaal wat langer.

Fluitsignaal en de wedstrijd was begonnen. Een kleine 200 man aan de lijn zorgden voor het nodige kabaal. Dit bleek helaas niet door flitsende acties te komen maar een sport genaamd Lacrosse die ze zelf aan het beoefenen waren. Hockey door de lucht kan je wel zeggen. Ondertussen ging het bij de meer traditionelere volkssport redelijk 'lekkah'. Voor DQ dan, zij wisten binnen enkele minuten dan wel seconden de score te openen. 1-0 voor hun dus. HCL zijnde niet getreurd want we kwamen wel eens vaker snel achter. Als een echte diesel kwam ons aller Liempde dan ook langzaam op gang waarna het speloverzicht duidelijk voor ons was. Na een pass van Ward kon Ali binnen tikken. 1-1. Vlak daarna had Ali op aangeven van Rob (prachtpass kan er niets anders van maken) de 2-1 op zijn stok maar zijn lob stierf in schoonheid. Daarna was het voor Liempde redelijk gedaan met de pret. DQ was duidelijk beter en dit drukte ze dan ook uit in de score. Makkelijk liepen ze uit naar 2-1, 3-1 en 4-1. Het was een combinatie van niet goed verdedigen en de kansen voorin niet afmaken dat deze score op het bord zette. Dit moest dus anders in de tweede helft.

Nadat the boys in baby blue waren wakker geschut ging de tweede helft van start. De eerste periode van de tweede helft was duidelijk voor Liempde. Na een goeie rush van Maikeltje aan de rechterflank van het veld kreeg hij de bal voor maar spits Rob faalde en de bal ging naast. Al met al hetzelfde verhaal als in de eerste helft. Maar dan! *tromgeroffel* de eerste strafcorner van Liempde! (De scheids aan de andere kant was niet zo van het strooien met strafcorners. DQ kreeg er de tweede helft geen) Deze werd uiteindelijk binnen gemoffeld door onze aanvoerder en grote leider Nick. 4-2. Nog 3 te gaan en het was weer hoezee. Hoe anders was het scoreverloop. Ondanks dat Liempde het overwicht had wist DQ te scoren uit een countert. 5-2. Na dit baalmoment mocht Wickie zijn geluk beproeven in de spits. Dit wierp zijn vruchten af: Na een Jason Derulo Riding Solo actie weet hij van onmogelijke hoek te scoren. 5-3 en hoop is weer terug. Helaas was deze van korte duur. Door nog een counter was het al weer 6-3 voor het thuisteam, hierna was de hoop op een goede afloop ongeveer even hoog was de kans dat onze lieve heere Christus terugkeert op ons aard. Deze stand was dan ook het einde. 6-3 verlies waardoor Liempde afzakt naar een derde plaats in de poule. Gelukkig mogen wij nog tegen de nummer laatst en DQ tegen de nummer 1 (ongeslagen) waardoor er nog hoop is op de tweede plek. Komt dus allen kijken volgende week op sportpark Ons liempt te Liempde om half 3.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


06-10-2013
 
 
Don Quishooot H1 - HC Liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)