&

HC Druten H1 - HC Liempde H1

HC Liempde heren 1 weet eerste wedstrijd in de nieuwe competitie niet te winnen

Nadat vorige week de voorcompetitie was geeindigd, begon zondag 27 oktober voor HC Liempde de nieuwe competitie tegen Druten uit Gelderland. De tegenstander kwam laat in de eerste helft op voorsprong door een strafcorner. Deze stand werd niet veel later nog voor de rust rechtgetrokken door HC Liempde, ook door een strafcorner. In de tweede helft was Druten weer de ploeg die op voorsprong kwam.

De Liempdse Keeper Tim Schuller wist het eerste schot te blokkeren maar in de rebound was het alsnog 2-1 voor de thuisploeg. Ook deze achterstand werd nog weggepoetst door Liempde, Alex van der Zwan zette de 2-2 op het bord na een goede combinatie. Helaas was dit doelpunt niet voldoende want Druten scoort aan het einde van de wedstrijd de 3-2 uit een strafcorner.