Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - HOCO H1
 

 

Liempde heren 1 verliest onnodig van koploper HOCO H1

Zondag 30 september was net als drie weken geleden de tegenstander HOCO uit Oisterwijk ten oosten van Tilburg (zo komen ze aan de naam). De voormalige lederfabriek arbeiders hadden vorige keer gewonnen met 6-2 van ons aller Liempde en de boys in baby blue waren dan ook vastbesloten om deze akelige stand (toen mede veroorzaakt door het arbitrale duo 'met kaart en fluit') uit te wissen en sportieve wraak te nemen. 

De eerste helft was een op en neer gaande bedoeling. Kansje hier kansje daar niemand kreeg wat voor mekaar. HOCO had een klein overwicht in deze fase omdat Liempde wat loom was begonnen op deze semi-warme nazomerse-beginherfstige middag. Dit leidde uiteindelijk tot een strafcorner voor HOCO die redelijk makkelijk werd binnen gepusht. 0-1 voor onze bezoekers. De kopjes stonden ook daarna nog niet helemaal rechtop bij ons aller Liempde waarna de lederboeren al snel de tweede erbij prikten. Zo stond het al snel 0-2. Na deze wake up call begonnen de liempdenaren eindelijk een beetje wakker te worden. Het spel werd wat flitsender en de kansen waren steeds vaker voor Liempde. Uiteindelijk leidde dit kort voor rust tot de 2-1. Alex van der Zwan wist door middel van een tip het net te vinden. Dit was ook de ruststand.

Na de rust had Liempde wederom het overwicht. Het aanvallende spel werd echter in eerste instantie nog niet beloond. Daarnaast was er veel tumult op en naast het veld omdat er op zn zachts gezegd niet heel sterk werd gefloten. Dit leidde aan beide kanten op irritatie en kritiek. Tussen het vloek en 'dit te breed en dat te dun' geweld werd er ook nog gehockeyd. Zoals gezegd had Liempde wederom het overwicht. Kansjes kwamen maar ginne goale. Uiteindelijk was er toch succes: Michiel van Schijndel wist de bal voor te geven, deze bal kwam in stick van Alex van der Zwan, hij schoot deze op goal, de bal wordt geparreerd (lees getipt) door Rob van der Steen en de verdediger schopt deze met de voet van de lijn. Redelijke strafbal situatie zou men zeggen. Nadat deze dan ook daadwerkelijk was gegeven werd de kans benut door Alex en de stand was weer 2-2. Hulde. Na deze goal voor ons aller Liempde leek het erop dat de wedstrijd alsnog zou worden beslist in het voordeel van Liempde. Ze speelden immers beter dan de tegenstander. Het spel stortte aan beide kanten in als een kaartenhuis en het was niet om aan te zien. Toch wist HOCO nog een kans te creĆ«ren, deze kans werd om zeep geholpen door de keeper van Liempde. Dit deed hij alleen niet geheel volgens de regels waardoor er wederom sprake was van een redelijke strafbal situatie. Deze werd dan ook gegeven. Deze werd benut en het was 3-2. Helaas kon een speler van Liempde de arbitrale hectiek niet aan en besloot zichzelf een publiekswissel te geven. Tot onvrede van menig ander. Kort daarna werd er afgefloten, Liempde verliest onnodig met 3-2 van koploper HOCO waardoor de tweede plaats het hoogst haalbare lijkt. 

We leefden nog lang en in discussie.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


29-09-2013
 
 
HC Liempde H1 - HOCO H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)