&

HC Liempde H1 - HC Overbetuwe H1

HC Liempde heren 1 kloppen HC Overbetuwe heren 1

Man man man man man man man man wat een weer, wederom kon ons aller Liempde aantreden in een zoveelste lekker weer wedstrijd. Met een frisse tegenzin die even fris was als de gure wind, betraden de trotse jongens van Liempde het veld.

Zondag 3 november speelden de boys een thuispot tegen Westerduiven of Overbetuwe of wat dan ook, what evah. Dat ze niet zo heel veel konden werd al snel duidelijk. Daarom begon ons aller Liempde met het volste vertrouwen aan de wedstrijd. Helaas bleek het zwakke spel van de tegenstander ook effect op ons te hebben. De 3 voorste linies dachten namelijk allemaal wel ff de goal te maken waardoor de weg naar de goal redelijk dicht stond met Liempde en Overbetuwe/westerduiven spelers. Toch was het Ons Aller Liempde dat de scoorde opende. Door een lange corner die snel werd genomen, kon Michiel van Schijndel scoren uit een lastige hoek. Dit probeerde hij later nog 2 keer maar toen zonder succes (hij claimde dat het een mislukte voorzet was, recht op de keeper terwijl de rest op de kop en op de stip stond. yeah right). Tussen de vele kansen door van Liempde wist de tegenstander (wie?) nog wel 1-1 te maken voor de rust. Een beetje teleurstellende tussenstand was het gevolg. Deze stand was ook de theetijd stand.

Na het eerste fluitsignaal van de tweede helft was het verhaal wederom hetzelfde. De tegenstander kon geen potten breken maar de aanvallers van Liempde waren net zo lekker bezig. Het bleef daardoor lang 1-1 in de tweede helft. Tot 10 minuten voor het einde van de wedstrijd was het redelijk billenknijpen aangezien veel kansen niet werden benut. De wedstrijd leek lang als een kaneel geurkaas uit te branden tot een moment van Michiel van Schijndel: de bal werd voor gejast door deze zojuist genoemde speler, nadat deze bal 5 voeten en andere lichaamsdelen was gepasseerd lag deze voor de stik van Alex van der Zwan die hem alleen maar hoefde in te tikken. Hiep hoi en hulde voor ons, 2-1. Deze stand werd niet veel later uitgebreid naar 3-1. Alex wist de bal op een manier langs de keeper te tikken waarbij hij zelf niet leek te weten hoe hij het deed. Niet dat het iets uitmaakte, de buit was binnen. Helaas moest iedereen de rest van de dag wel het gezwets van Alex aanhoren over zn pipo inzag hi goaltjes