Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Oosterbeek H1- HC Liempde heren 1
 

 

HC Liempde heren 1 op weg naar play offs

We beginnen ons verhaal op de Utrechtse heuvelrug. De jongens van ons aller Liempde zijn op weg naar de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Oosterbeek. Heuveltje op en heuveltje af gingen ze richting de lokale vereniging. Dit bleek al gelijk een hele opgave te zijn. Deze lokale vereniging had moeite nog kosten bespaard om goed vindbaar te zijn. Zo was het adres dat stond aangegeven op de site dat van het accountant kantoor van de veurzitter. Al met al super handig. 

Eenmaal aangekomen op de club bleek het goed druk te zijn. Er was een relaxt sfeertje en iedereen had het naar zijn zin. Helaas werd deze sfeer snel verstoord door de komst van de lokale heren 1. Niet dat iemand op de club er ook maar iets om gaf want ze stonden kansloos onderaan. 

De wedstrijd was begonnen. Niet snel na het eerste fluitsignaal bleek dat de hele club de heren 1 links lieten liggen om gezellig te jeppen en te socializen. Later zou blijken waarom. Ze konden er namelijk helemaal niets van. Het puberale gezelschap dat werd geleid door een kwalletje die misselijkmakend mannetje heette, liet vanaf de eerste minuut merken dat ze er niet veel zin in hadden. Dankzij deze instelling kon Liempde volop combineren waardoor de eerste goal van Alex 'dn oal' van der Zwan binnen 10 minuten een feit was. Hulde en hoezee. Nog geen 5 minuten later kon Justin 'dn beukert van Berlicum' van der Eerden de genade klap uitdelen door de 2-0 onberispelijk hoog en hard in de kruising te pushen uit een strafcorner (grapje was een rollertje). De buit leek gezien de niet al te veel geboden tegenstand binnen. Iets wat later nog werd bevestigd. Eigenlijk kon er maar een van de tegenstander echt goed hockeyen, namelijk: misselijkmakend mannetje. Hij kreeg dikke props voor de eerste twee acties die hij maakte, maar dan vergat hij de bal af te spelen. Deze Jason Derulo was riding solo vanaf het moment dat hij de bal mocht nemen (overal op het veld) tot dat hij deze kwijt was. Affin, we dwalen af. Terug naar de gooale. De 3-0 werd ingetikt door huurling Jaro 't kanon van Kerkdriel' van Eekelen en de 4-0 werd gemaakt door topscoordert Alex 'dn oal' van der Zwan. Revelatie van het seizoen Rob 'dn graaier van Geertruidenberg' van der Steen scoorde de 5-0. We zouden ook nog al onze overige kansen kunnen benoemen maar er moeten nog een hoop doelpunten komen... Rust.

Tweede helft: Wederom was er geen verandering in het spelbeeld. De jongens van Oosterbeek hadden het al lang opgegeven en zaten met hun hoofd al bij de frietkeet en het bier. Desondanks bleven de koters van Oosterbeek wel gewoon sportief. Misselijkmakend mannetje sloeg nog wel een bal op Laurens zijn voet maar dat was sowieso per ongeluk. We dwalen wederom af. Terug naar de doelpunten. Er moeten er lex immers nog zo veel komen. Na 5 minuutjes hockey lag de bal wederom in het netje. Maikel 'dn smoel van skendol' van Schijndel maakte de 6-0. Enkele minuten later stond Jaro 't kanon van Kerkdriel' van Eekelen wederom op de goede plaats waardoor het een redelijke oorwassing begon te worden. Gelukkig voor hun scoorde de spits per ongeluk de 7-1 waarmee de eer was gered. Na dit foutje van Liempde werd de orde snel hersteld. De 8-1 kwam op naam van Alex 'dn oal' van der Zwan. Uiteindelijk was het slot akkoord van Laurens 't fenomeen van Stadskanaal' van der Eerden. Hij maakte de 9-1 en besloot zo de middag. 

Dankzij dit resultaat speelt ons aller Liempde volgende week playoffs voor promotie naar de 3e klasse. Komt allen kijken in het zonnige Wageningen op zondag 1 juni!

Auteur Rob van der Steen
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


25-05-2014
 
 
HC Oosterbeek H1- HC Liempde heren 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)