Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Udenhout H1 - HC Liempde H1
 

 

HCL Heren 1 nette tweede plaats na winst op HC Udenhout Heren 1

Zondag 22 september op de gezellig gelegen club tussen het spoor, de lokale FC en de tennisvereniging in, mochten the boys in baby blue wederom aantreden voor een wedstrijd in de vaderlandse 4de klasse. Deze bleek belangrijker dan vooraf was verteld omdat de bond had besloten om de competitie om te gooien. Na deze wedstrijd zal de competitie opnieuw worden ingedeeld dus was het van belang dat de eerste of tweede plaats zou worden bemachtigd. Gewoon winnen dus. Na het eerste fluitsignaal was ons aller Liempde meteen de betere partij met als gevolg dat ons Liempde dan ook de score opende.

Noud van der Heijden drukte een punt door met zijn backhand snoeihard uit te halen. Dit kon echter niet voorkomen dat de Udenhoutse boys terugkwamen na een counter en vrij snel na de 1-0 was de stand weer gelijk. Dit baalmoment was van korte duur want Liempde bleef beter in het veld waardoor al snel de 2-1 en de 3-1 vielen voor ons aller Liempde. De eerste werd na een rebound goed binnen gewerkt door aanvoerder Nick van der Eerden en de 3-1 kwam op naam van Maikel van Schijndel. Deze schoot hij binnen door deze genadeloos binnen te flatsen. De rest van de wedstrijd zou zojuist genoemde nog 20 kansen krijgen maar die wist hij op steeds weer op een manier om zeep te helpen waardoor het nog lang spannend was. Tussendoor kreeg Rob van der Steen ook nog een dot van een kans door een schot in de korte hoek. De uitblinker van vorige week kon helaas deze dag geen potten breken en zou aan het eind van de middag niet zijn aantal doelpunten maar het aantal kaarten zien verdubbelen. Het einde van de eerste helft was in zicht en de thee leek te worden gedronken met een 3-1 tussenstand maar door een blunder in de verdediging van ons aller Liempde konden de Udenhoutse boys alsnog de 3-2 binnen tikken. Man man man wat een spanning zo net voor theetijd (er was geen thee).

Vastberaden om deze voorsprong niet weg te geven werd de wedstrijd vervolgd. De tweede helft kende hetzelfde verhaal. Liempde was beter maar de kansen werden niet benut. Een kans leek te worden benut door Alex van der Zwan maar deze werd afgekeurd door de scheidsrechter omdat deze eerdergenoemde de bal niet zou hebben beroerd. Toch bleef de spirit in het spel van Liempde. Deze maakten dan ook een eind aan de dromen van Udenhout omdat Maikel van Schijndel (zwevend tussen de linies) een doelpunt wist te maken met zijn backhand. Nog enkele aanvallen van Liempdse kant leken de wedstrijd verder op slot te gooien. Helaas had de laatste man van Udenhout een ander plan. Deze wist eerst Maarten van der Eerden uit de wedstrijd te beuken en daarna trok hij nogmaals aan de noodrem om een aanval van Maikel van Schijndel (een van de vele niet succesvolle) te stoppen. Omdat Liempde niet meer scoorde leek het erop als de oude voetbalwet naar boven kwam. Als je m zelf niet maakt dan doet de tegenstander dat. Dit gebeurde ook want de derde kans van Udenhout werd wederom omgezet in een doelpunt. Hierna was het nog enkele minuten billenknijpen maar de zege kwam niet meer in gevaar. Hierdoor zijn er 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en eindigen we in de voor competitie op een nette tweede plaats onder HOCO. 

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


22-09-2013
 
 
HC Udenhout H1 - HC Liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)