Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bakel D1 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde dames spannend tot laatste seconde tegen Bakel

Na het poseren in de nieuwe sponsorvesten en het complimenteren van Jans jeugdige uitstraling ondanks zijn toch alweer vijftigste verjaardag was het tijd om naar Bakel te vertrekken. Hier zou deze week een belangrijke wedstrijd gaan plaatsvinden. Zowel Bakel als Liempde strijd namelijk met nog twee andere concurrerende teams om de tweede plek in de competitie. Na wat voorspellingen en berekeningen werd duidelijk dat de drie punten mee naar liempde moéten om in de strijd te blijven om deze plek.

Na een warming-up in het zonnetje werden de ballen geraapt, helaas hadden we Jan hiervoor niet bij vanwege zijn verjaardag dus moesten de dames zelf al wat extra metertjes maken. Na het fluitsignaal vielen die extra gelopen meters blijkbaar toch wat zwaar, Liempde begon niet zo sterk als in de eerdere wedstrijden. De Liempdse dames werden meteen weer herinnerd aan de snelheid van Bakel maar speelde hier meteen op in. Toch is het Bakel die de eerste aanval weet op te zetten, maar het aanmoediging van de echte trouwe supporters die de avontuurlijke weg aflegden naar Bakel wist de aanval op tijd gestopt te worden. Na deze aanval wordt duidelijk dat Liempde het spel kan maken en het meeste balbezit heeft. Het gevaar hierbij is echter, dat Bakel op de counter gaat spelen, en met erg snelle spitsen maken ze het Liempde een aantal keren erg moeilijk. Na wat rond de middenlijn te hebben gehangen is het tijd voor wat actie en versiert Liempde een strafcorner. Deze wordt helaas na wat gepingel de cirkel uitgewerkt. Bakel maakt hier graag gebruik van en is binnen no time bij de Liempdse cirkel aangekomen. Daar staat Fleur Schoenmakers al klaar om de bal te onderscheppen en de bal weer richting Bakelse cirkel te brengen. Daar staat Jaimy Diender al klaar, draait om de keeper heen en zorgt voor het eerste punt op het scorebord.

Het spel blijft vrijwel hetzelfde en na enkele counters en reddingen van Suzan van der Steen is het Annet Saris die het veld oversteekt en een poging waagt. Bakel onderschept deze kanonskogel en denkt Liempde weer te snel af te zijn, maar Alina Bekkers weet dit te voorkomen en kan Lieke Schoenmakers aanspelen voor het laatste schot op goal voor de rust. In de rust staat er dus een stand van 0-1 op het scoreboard en na wat tips van Tjebbe en dextro’s helaas niet uitgedeeld door Jan, gaan de dames vol goede moed het veld weer op.

Wederom is het Liempde die het spel blijft maken en Bakel die de counters in blijft zetten. Bakel zakt wat verder terug om zichzelf te sparen en geeft hierdoor Liempde wat meer ruimte, maar op de momenten dát de counter wordt ingezet, heeft Liempde een flinke tackleback te lopen. Even lijkt Bakel het balbezit over te gaan nemen, maar door een redding van Irmin van de Wiel wordt het spel gekeerd en lijken de drie punten steeds dichterbij. Toch wordt het nog wel erg spannend gemaakt door met de 0-2 te wachten tot de laatste seconden. Dan pas is het Marlie Schellenkens die via een variant van de strafcorner de tweede goal maakt.

Alsof dit nog geen groot genoeg cadeau was voor jarige jan, verschenen dames 1 nog met een bijna voltallig team op zijn borrel waar de drie punten nog lang gevierd werden.
Volgende week een hele belangrijke wedstrijd op de planning, thuis tegen Venray. Venray staat op dit moment op een gedeelde tweede plek met Liempde dus wat extra support hebben we zeker nodig, tot dan!

 

Auteur Anneloes
Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


12-04-2015
 
 
Bakel D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)