Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1- Apeliotes H1
 

 

Lesje effectiviteit

7 december, Sinterklaas was net geweest en de Boys in Baby Blue waren vastberaden om het laatste cadeautje te innen. De tegenstanders waren de studenten van Apeliotes, of waren het geen studenten? Ik moet zeggen dat bepaalde types redelijk kalend waren voor de gemiddelde student.
Maar goed, de wedstrijd: de mannen van Liempde begonnen vol goede moed. Het scoreverloop was vrij simpel, en aangezien ik geen idee heb wanneer alle goals zijn gemaakt doe ik het maar zo; na 70 minuten was het ineens 0-5.

Wat er in de tussentijd nog gebeurde:
1e helft werd een bal van de lijn gehaald welke door Ali was geslagen. Hij maakte zodoende net niet de lelijkste goal van het seizoen. In de tweede helft tipt Ali professioneel een strafcorner naast, ondanks dat hij niet scoort haalt hij zodoende toch weer de krant. Maikeltjes hamstring gaat vervroegd met pensioen en voegt verder weinig toe aan dit verslag, dit was in de wedstrijd ook trouwens. Hij gaf wel een panna, die de tegenstander wegschopte, waardoor het geen panna was…Noud gaf een zieke panna en sloeg vervolgens mis met zijn backhand, goede poging maar helaas mis. Joost stond als ‘een rots in de branding’ alles tegen te houden, op 5 ballen na. Verder heeft de oude ME’er een goede wedstrijd gespeeld! Joep dacht dat hij hetzelfde trucje ging doen als de dag ervoor, helaas wist hij dit keer niet te scoren aangezien er geen 16 jarige meisjes op het veld stonden….

We hebben duidelijk een lesje effectiviteit gekregen deze zondag. We konden veldtechnisch aardig mee met de nummer 2 van onze competitie, maar we legden het duidelijk af in het omzetten van kansen in doelpunten.

Auteur Ward van Zanten
Meer HC Liempde nieuws >>>>


16-11-2014
 
 
HC Liempde H1- Apeliotes H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)