Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC LIempde H1 - Boxmeer H1
 

 

HC Liempde heren 1 een niet zo’n zonnige dag

Het was mooi weer, de stemming zat er goed in, lekker van het zonnetje te genieten en een boete toe te rekenen aan degene die geen zonnebril bij hadden(was duidelijk aangegeven).
Dus tijd om zondag 19 april Boxmeer op ons veldje te mogen ontvangen.

Ondanks de hitte was Liempde al lekker bezig aan de warming-up klaar om er flink tegenaan te knallen.Dat mocht helaas niet blijken, nog voordat de eerste dames van dames 1 klaar waren met douchen, omkleden en make-uppen stond ons Liempde al 3-0 achter, puur door slordige fouten bij Liempde, en door het fel en snel spelen van het team van Boxmeer.

Liempde probeerde alles uit de kast te halen om dit recht te zetten want we waren zeker niet van plan dit weg te geven, helaas mocht dit ook niet baten, en tikte het handige Boxmeer de 4e erin, 4-0.
Maar de individuele vechtlust bij de baby blue krijgers was te zien en wist binnen 1 kwartier van hart werken wist Nick de aanvoerder er mooi een binnen te tikken, en Maikeltje na mooi samenspel en wat heerlijke solo acties ’n heerlijk zuivere bal in de hoek langs de keeper te werken, 4-2.

Een kwartier bleef ons spel goed en waren van plan om deze pot niet uit handen te geven, helaas scoorde net voor rust Boxmeer nog 5-2.

Nadat Marko zijn duidelijke maar kalme speech had gehouden, gingen de mannen weer met opgeheven hoofd het veld op, om niet die 3 punten uit handen te laten nemen.

Maar helaas dat mocht het weer niet zo zijn, letterlijk alles ging fout van de voorste spits tot de keeper, daardoor wist Boxmeer de 6-2 te scoren.
Gelukkig wist Liempde nog een strafcorner te fixen, waarmee maikeltje met zijn prachtige backhand op goal uithaalde, de lijnstop had ‘m nog, maar ja helaas als je de bal hebt achter de lijn schiet je daar niet zoveel mee op, 6-3.

De vechtlust bleef er in zitten bij Liempde, maar ja als je dat niet samen bundelt als team heeft het weinig zin, Boxmeer wist daar wel raad mee en liet de scoren oplopen tot 8-3, wat tevens ook de eindscore was.

Liempde balend van het verlies van de 3 punten pakte de reden van ons verlies goed op en probeerde ondanks alles er nog een mooie zonnige avond van te maken.

Komende zondag gaat Liempde met opgeheven hoofd de strijd aan met Bemmel om de 3 punten.

Auteur Tim Schuller
Meer HC Liempde hockey niieuws >>>>


19-04-2015
 
 
HC LIempde H1 - Boxmeer H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)