Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - Cranendonck H1
 

 HC Liempde heren 1 ruime overwinning op Cranendonck

Dames 1 speelde tegen Cranendonck welke na een moeizame eerste helft toch ruim wisten te winnen met maar liefst 6-0. Vanaf de skyboxen werd en afgevraagd waar de dames van Cranendonck zich in de tweede helft mee bezig hielden. Dat antwoord werd bij aanvang de wedstrijd van de heren van Cranendonck welke aantraden tegen de BABY BLUE ARMY snel verkregen.

Met twee slappe trainingen na het verlies van vorige week zou er vandaag een ander team moeten opstaan. Met 15 man - wat ongeveer zo veel is als het totaal aantal man op twee trainingen tezamen - was de opdracht van Marko eenvoudig: winnen.

Ietwat verward omdat we niet zoals de 10 jaar hiervoor om half 3 begonnen maar een half uur later. Hierdoor had Cranendonck nog wat extra voorbereidingen kunnen treffen. Na de afslag werd al snel duidelijk wat de dames van Cranendonck hebben klaargespeeld. Een heuse fortificatie met loopgraven welke het hockey duidelijk niet ten goede kwamen. Cranendonck trok zich terug met 10 man achter de bal en kwam er alleen uit met een granaatworp wat verrassend veel leek op een scoop. Liempde kon makkelijk hockeyen tot de cirkel maar vanaf daar werd het lastig hockeyen. Na enkele kansjes en strafcorners was het uiteindelijk Nick die tot scoren kwam op een schot wat de keeper nog wist te keren maar voor de rebound te kort kwam. 

Cranendonck kwam er met de goede scoop een paar keer snel uit, maar dit leidde niet tot gevaar. Aan het einde van de eerste helft wilde Liempde een tweede doelpunt forceren waardoor Cranendonck met de scoop gevaarlijk werd maar gelukkig maakte de keeper van Liempde het scoren onmogelijk. 

Met een 1-0 ruststand zou het in de tweede helft beslist worden. Liempde maakte wederom het spel op eigen veld, hoe dan ook; Cranendonck kwam tot scoren via een gesleepte strafcorner. Hierna hoopte Cranendonck dat er nog wel meer te halen viel en kroop het ietwat uit zijn loopgraven. Hiervan wisten de Liempdse heren te profiteren met enkele kansen en strafcorners tot gevolg. Een bal van Noud werd door de lijnstop onregelementair gestopt en de daarop volgende strafbal werd helaas gemist door Alex van de Zwan, samen met Floris Jr. lid van het Mooiste Spitsen Duo Uit De Derde Klasse, aldus Alex.

Niet veel later was het uiteindelijk wel raak door Noud die van een grotere afstand niet faalde en de bal in de goal werkte. Liempde consolideerde de laatste 10 minuten waarbij de voorsprong niet meer in gevaar kwam.

Door het verlies van directe concurrent Boxmeer stijgen de heren één plek op de ranglijst naar plaats 7. Komende zondag 22 maart spelen de heren uit tegen Nuth, zij staan met slechts drie punten achterstand op de 9e plaats.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


15-03-2015
 
 
HC Liempde H1 - Cranendonck H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)