Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - Bemmel H1
 

HC Liempde heren 1 geen grip op Bemmel heren 1

Zondag 2 november, stond de wedstrijd tegen de boys uit Bemmel op het programma. Na het verlies van vorige week, en in tegenstelling tot de eerste wedstrijden van de competitie waarbij Liempde de punten binnen hield, was het nu weer de beurt aan de Heren om de winst thuis op eigen veld te houden. De door trainer Marko gemaakte tactische keuzes werden besproken en dusdanig uitgevoerd. Het team had het echter moeilijk. Bemmel was technisch duidelijk beter dan Liempde.

Al snel stond er dan ook 0-2 op het scorebord door twee slagen in de lange hoek. Amper een kwartier na digitale speeltijd viel zelfs de 0-3. Door een harde backhand van Noud van der Heijden kwam Liempde gelukkig weer terug in de wedstrijd, helaas van korte duur. De resterende tijd van de eerste helft moest men echter moedeloos toekijken hoe de gecreƫerde kansen niet tot nog een doelpunt werden gepromoveerd, waardoor het fluitsignaal voor de rust klonk met een 1-3 achterstand. De tweede helft begon Bemmel wederom sterk, zette druk en binnen een paar minuten wist Bemmel de 1-4 te maken. Liempde deed er van alles aan, om de wedstrijd alsnog naar eigen hand te zetten, maar dit mocht dit baten. Bemmel was te sterk en maakte nog 3 goals, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-7 stand, een flinke nederlaag thuis op eigen veld.

Volgende week spelen de Liempdse Heren een uitwedstrijd tegen de Heren uit Meerssen, afslag aldaar om 14.45 uur.

Meer HC Liempde nieuws >>>>


02-11-2014
 
 
HC Liempde H1 - Bemmel H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)