Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - Venray H1
 

 

HC Liempdee heren laten punten gaan naar Venray

12 oktober jongstleden heeft Rob de Geus een bliksembezoek gebracht aan Liempde om de plaatselijke smaakmakers te keuren. Het team dat zich pas kort in een hoger marktsegment manifesteert heeft in deze korte tijd al veel lovende woorden ontvangen. Rob de Geus, onder meer bekend van de Smaakpolitie, Ranking the Stars en zijn online cursus 'steenkolenengels', kwam met eigen ogen eens aanschouwen wat de heren er van bakten. 

But that was unfortunately peanutbutter not much. Zonder chef-kok Nick en Michiel zijn linkerhand was het team een rommeltje en liep alles in de soep. Daar werd Rob helemaal niet vrolijk van. De normaal zo goed geoliede machine liep voor geen meter. Volstrekt kansloos. Achter in de keuken gingen de meest basale dingen fout en ook voor in het restaurant kreeg het toegestroomde publiek niet waar ze voor gekomen waren; als het de koks al een keer lukte om een een mooi opgemaakt bord af te leveren, dan liet de bediening het weer uit de handen vallen. It was not zo bjoetiful. Alles mislukte, waar normaal twee handen genoeg waren om een tafel te bedienen, waren nu acht man nog niet voldoende voor een halve. There was no starting on. Man man man man man. Rob de Geus kreeg er tranen van in zijn ogen. Het enige wat hem nog tot tevredenheid stemde was de positieve houding er iets van te willen maken en het feit dat er niets over de kook ging of aanbrandde. De bijzondere nieuwe gerechten (krosti's, frosti's en hosti's) uit de derde helft konden ook geen verandering meer brengen in het eindoordeel. He dit not become happy of it.

Bij zijn bezoek bij concurrent Venray, welke een tijdelijke dependance hadden opgezet in Liempde, verliep alles wel zoals het hoort. Zij waren zuiver, efficiƫnt en netjes. Zonde veel franje werden de gerechten doeltreffend geserveerd. Ze kregen aan het einde van Rob de Geus dan ook een sticker en drie punten. So wants he it to see.

Over twee weken is er een nieuwe controle uit bij Boxmeer. Hopelijk zijn dan de resultaten van het werk aan de aandachtspunten zichtbaar, want nauw wur the rizults ferry bed...

 

And the stats: 

Schoten op goal:
HCL
-eerste helft 5 / 1 goal
-tweede helft 11 / 1 goal
Venray
-eerste helft 14 / 5 goals
-tweede helft 7 / 3 goals

Strafcorners:
HCL
-eerste helft 0 / 0 goal
-tweede helft 6 / 0 goal
Venray
-eerste helft 0 / 0 goals
-tweede helft 0 / 0 goals

Auteur Justin
Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


12-10-2014
 
 
HC Liempde H1-Venray H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)