Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Venray H1- HC Liempde H1
 

 

Eerste overwinning in Limburg voor HC Liempde heren

Het was een mooie warme dag. De derde van het jaar om precies te zijn. Op den 3e mooie dag stond een wedstrijd voor de boys in baby blue ingepland tegen het Limburgse Venray. Venray, ook wel bekend van het lastig bereikbaar zijn en geen snelweg in de buurt hebben, dwong de jongens vroeg te vertrekken. Half 1 begon men aan de lange rit. 

Eenmaal aangekomen op het niet uitnodigende terrein van Venray hing er een ontspannen sfeer in de spelersgroep. Het was eenmaal Limburg uit dus een vrijwel zeker defeat stond ons te wachten (hoe anders zou deze dag uitvallen). Terwijl het veld van een verse laag slootwater werd voorzien liepen de boys in. Eenmaal nat gesproeid kon men van start. 

De wedstrijd begon en gelijk ging Liempde redelijk goed van slag. Het begin was zelfs zo goed dat er in de 3e minuut al 0-1 op het score bord stond. Variantje 24a/d+ werd prima uitgevoerd en Alexis zwanshez maakte de golazo op zeer joloswag achtige wijze. 
Ook in de periode daarna speelde Liempt als bovenliggende partij. In de 26e minuut wist men zelfs 2-0 te maken. Floris (de mooie van de twee), tipt de bal na aangeven van Maikel in de linker bovenhoek. Overdonderd met swag en jolo ging t urste met een 2-0 voorsprong de rust in. 

In de tweede helft ging t hart tegen hart van t begin tot t ent. Terwijl venraaise miens vastberaden waren om te winnen (spoiler alert: nie gelukt) ging Liempde voor de volle overwinning. Ondanks een hoop kaarten aan beide zijdes was t Liempde dat uiteindelijk aan het langste eind trok. In de 45e minuut werd Maikel onderuit geschoffeld in de cirkel. De redelijk goed fluitende scheids legde de bal op de stip. Ondanks dat Maikel onderuit werd gehaald ging de assist naar Alex. Hij liet namelijk Noud de strafbal nemen. Deze werd verzilverd en we stonden met 3-0 voor. De laatste nekslag werd enkele minuten later de 4-0 werd gemaakt. Uiteindelijk werd t nog 4-3 waarvan ondergetekende 2 doelpunten direct op zn naam kan schrijven, waarvan hulde. 

Uiteindelijk komt de overwinning niet in gevaar en ons aller Liempde wint met 4-3. Super jolo sexy swag. Waarschijnlijk is dit de eerste overwinning in Limburg van Liempde sinds oprichting dus het bier vloeide nog rijkelijk (zeker omdat Liempde 4 gele kaarten kreeg, wat vier rondjes betekende. Bedankt Rob, Wickie, Justin en Nick). 

Eindstand: 3-4 voor Liempde
Gelbe karte: 2-4 fur Liempde

www.godjes.nl
Doordat Bemmel verliest van Horst stijgen de heren naar plek 6 op de ranglijst. Komende zondag spelen de heren thuis tegen Boxmeer.

Rob vd Steen 16 (voormalig 15) 

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


12-04-2015
 
 
Venray H1- HC Liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)