Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gemert D1 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde dames 1 totale off-day tegen Gemert

Wat is er gebeurd? Dat is de vraag die maar blijft hangen na afgelopen zondag 22 mei. En terugkijkend op het laatste verslag, wat schrijf je dán, als zelfs dat zonnetje er niet is om het publiek op te warmen? Dan ga je op zoek naar het antwoord op de eerste vraag, want wat gebeurde er in Gemert afgelopen zondag?Met een fanatieke vrijdagtraining in de benen begonnen de dames fel aan de warming-up. Beer Janssens werd warmgedraaid als vervangend keepster omdat Suus er helaas niet bij kon zijn. En met de 1-1 uitslag van de laatste ontmoeting met Gemert in het hoofd leek alles erop dat het wel eens een spannende pot kon gaan worden.

Vooraf aan de wedstrijd een uitgebreide line-up en een optreden van twee Gemertse mini’s van de maand. Al gauw werd duidelijk dat het niet alleen de mini’s waren die deze dag de Liempdse goal zouden bereiken. Na een aantal minuten wist Gemert het scorebord op 1-0 te zetten met een strakke backhandslag vanaf randcirkel. Niet heel lang hierna werd deze score verdubbeld door een schot tijdens een strafcorner. Liempde liet echter de koppies niet hangen en wist een aantal goede aanvallen op te zetten. Behendig werd een van deze aanvallen omgezet in een strafcorner voor de Liempdse dames. Dat hoef je tegen aanvalster Alina Bekkers geen twee keer te zeggen. Nog voor de eerste uitloopster goed en wel uit de goal vertrokken was lag de kanonskogel van Alina al in het net. Met deze 2-1 stand leek het tij langzaam te keren. De aanmoedigingen van fanatiek meegereisde supporters (Bedankt Carla, Marie-louise en Jan!) werden enthousiaster, op het veld liep iedereen nog een stapje harder en door een regenbuitje werd het Burgers Bush klimaat zelfs een stukje aangenamer. Ook Gemert voelde dit aan en begon steeds gefrustreerder te raken. Liempde wist elkaar weer te vinden op het veld en leek even het spel terug over te gaan nemen. Helaas mocht het ondanks alle opbeurende woorden en goede inzet toch niet baten en wist Gemert de ruststand op 4-1 te zetten.

Gemert herpakte zich en wist in de tweede helft aanval na aanval op te zetten. Complimenten voor Beer die zich in de meest acrobatische posities wurmde om de schade zoveel mogelijk te beperken. Ook op rest van het veld bleven de Liempdse dames elkaar positief coachen en voor elkaar werken, maar tevergeefs. Om een lang verhaal kort te maken, liet het scorebord na zeventig minuten een score zien die niet op het scorebord in Liempde zou passen..

Maar met nog drie wedstrijden in het vooruitzicht kijken we gewoon weer vooruit. Volgende week speelt Liempde om 13.00 thuis tegen HDL en zullen de Liempdse dames eens laten zien wat ze waard zijn! Hopelijk stuurt Lieke een paar zonnestraaltjes vanuit Curaçao om het ook voor de toeschouwer weer een aangename zondagmiddag te maken. Tot dan!

 

Auteur Anneloes
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


22-05-2016
 
 
Gemert D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)