Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC LIempde D1 - HDL D1
 

 

HC LIempde dames wint fors van HDL

Zondag stond de thuiswedstrijd tegen HDL op het programma. Een aantal optimistische teamleden hadden heel wat mannelijk schoon opgetrommeld om de zijlijnen te vullen. Onder het mom van, deze wedstrijd winnen we waarschijnlijk wel, dan staan we niet zo voor lul voor al dat publiek. Een gevaarlijke uitspraak bij Dames 1, is uit het verleden vaker gebleken. Maar vandaag zou dat niet gaan gebeuren. Iedereen was ontzettend scherp en klaar om de drie punten binnen te gaan slepen.

Na het eerste fluitsignaal bleek dat niet alleen Liempde gebrand is om te winnen, HDL zou het ook niet vervelend om de winst mee naar Heeswijk-Dinther te nemen. De eerste paar minuten had Liempde dan ook nodig om het spel waarop getraind was neer te zetten en HDL weer terug op de goede helft te krijgen.Wakker geschreeuwd door aanvoerster Hilde van Acht wisten de dames meteen een aantal aanvallen op te zetten. De hordes fans die zich langs de zijlijn hadden verzameld hoefden niet lang te wachten, Fleur Schoenmakers wist vanuit de korte hoek de aanval af te maken. Met deze goal leek ook de knop om te gaan, 1-0 was nog maar het begin van wat deze middag zou gaan brengen. Niet heel lang na dit doelpunt wist Anneloes van den Hurk deze stand te verdubbelen vanuit de rebound in de strafcorner. Nog een strafcorner later, liet Fleur zien dat ze ook vanuit de andere hoek kon scoren. Op de bank probeerde Floris een aantal wisselspelers nog te vertellen dat hiermee nog niet gewonnen was en er zeker niet te vroeg gejuicht moest worden. Jonne van de Meulengraaf had hier een duidelijk antwoord op; nog twee goals dan maar, waarmee ze de ruststand op 5-0 zette.

In de rust werden de laatste puntjes op de i gezet en leek iedereen heel ontspannen de tweede helft in te gaan. Iets te ontspannen misschien, HDL wist steeds vaker de Liempdse goal te bereiken. Hierdoor mochten zowel de verdedigsters als keepster Suzan van der Steen een aantal keer in actie komen. Met de strakke mandekking en snelheid van de Liempdse verdediging wist HDL niet tot scoren te komen. Toch nog niet genoeg actie voor Annet Saris, zij besloot zelf het veld over te steken om een poging te gaan wagen. Ondanks de sneltreinvaart van Annet, wist HDL deze bal te onderscheppen en kon Annet weer beginnen aan haar tocht helemaal terug naar de andere kant van het veld. Het zit in de familie blijkbaar, want ook Moniek Saris vond 5-0 duidelijk nog geen overtuigende eindstand. Bescheiden als ze is, scoorde ze dan ook maar gewoon meteen drie keer achter elkaar. Is haar mannelijke wederhelft tenminste niet voor niks naar HCL afgereisd.

Met deze 8-0 eindstand blijft Liempde op de 5e plek staan. Volgende week wordt thuis een wedstrijd gespeeld tegen nummer vier DVS. Voor DVS een belangrijke wedstrijd als ze nog kans willen maken op een tweede plek, dus komt dat zien, komt dat zien! 12.30 bij Hockeyclub Liempde!

Meer HC Liempde nieuws >>>>


29-05-2016
 
 
HC LIempde D1 - HDL D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)