Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC LIempde D1 - Heesch D1
 

 

HC Liempde dames verliezen kraker tegen Heesch

Het was 29 November, de laatste wedstrijd voor de winterstop. Een echte kraker stond op het programma, zo leek het. Niet alleen moesten de Liempdse dames het opnemen tegen directe concurrent en nr. 3 op de ranglijst Heesch, ook was dit het nieuwe team van voormalig boys in baby blue coach Marko Almeida. Er moest en zou dus gewonnen worden. Op het veteranen teamuitje waarbij zowel coach Floris als coach Marko aanwezig waren, was natuurlijk het een en ander gedronken en dus kwam er wat informatie vrij. Dus na wat inside info en een sterk staaltje hardloopwerk tijdens de coopertest op vrijdag, waarbij vrijwel alle persoonlijk records verbeterd werden, startte de dames scherp aan deze laatste wedstrijd. Bij aanvang van de wedstrijd kon het spel gemaakt worden en was het Heesch dat vooral speelde op de interceptie zo bleek al snel.  Met bij vlagen goed combinatiespel wisten de dames af en toe een aanval op te zetten, maar onder de hoge druk van Heesch viel dit niet mee.  Ondanks het felle spel van Liempde was Heesch een tikkeltje gehaaider en viel net voor rust nog de 0-1.

Niet getreurd werd er gezegd tijdens de rust, want wij waren het spel aan het maken. Met wat scherpe aanwijzingen van Floris was het devies ‘door blijven vechten en dan komt het vanzelf’ zoals eerder in het seizoen bewezen was.

Toch wist Liempde de felheid in de tweede helft niet te behouden en was het Heesch dat door de 0-1 sterker in de wedstrijd kwam. Liempde wist zich niet goed meer onder de hoge druk vandaan te hockeyen. Heesch kon een aantal maal de bal onderscheppen waardoor zij in een overtal situatie de Liempdse verdediging te sterk af waren. Zo heeft Heesch met hun interceptie-wapen de eindstand op 0-5 weten te bepalen.  Een kort verslag van deze wedstrijd maar veel spannender is het niet te maken. Door de zuur verloren punten in de afgelopen weken gaat Liempde met een nummer 5 positie op de ranglijst de winterstop in. In de komende rust maanden zal er uiteraard nagedacht worden over de tweede seizoenshelft, voor nu houden we het maar op ‘een slechte generale is een goede uitvoering’ en dus zullen de revanche wedstrijden van ons zijn!

Naast de rust die de Liempdse dames uiteraard gaan pakken staat er ook een uitgebreid kerstdiner op het programma en zullen de zondagavonden in sponsorkroeg dok12  gewoon een vervolg krijgen. Fijne winter allemaal!

 

Auteur Jonne
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


29-11-2015
 
 
HC LIempde D1 - Heesch D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)