Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Cranendonck D1
 

 

HC Liempde D1 nuttige overwinning op Cranendonck

Het was zondag 13 maart en de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft stond op het programma. Omdat de wedstrijd een stuk minder spectaculair was dan de winterstop, eerst daar maar een verslag van: Ten eerste stond er een fantastisch kerstdiner op het programma dat resulteerde in wijn, wijn en nog meer wijn en natuurlijk LEEF! Ook werden de hockey loze weekenden natuurlijk toch door verschillende dames en heren het weekend afgesloten in sponsorkroeg Dok12. Daarna stond een allemachtig prachtig teamweekend op het programma waarbij er gebowld werd in New York, Expeditie Robinson gespeeld in de bossen van de Filipijnen en `s middags waren we sexy toen we dansten in Rio de Janeiro. Dat dansen kwam goed van pas want een aantal weken later stond het concert van K3 op het programma! En met een high five van Josje wast ondergetekende haar hand natuurlijk nooit meer! Uiteindelijk zijn er toch ook nog een aantal fanatiekelingen die gek als ze zijn 12 kilometer Mudrun uitgespeeld hebben. Pfoe drukke winter al zeg ik het zelf.

Deze eerste wedstrijd van 2016 werd gespeeld tegen Cranendonck. Voor de volgers: bij de laatste uitwedstrijd tegen Cranendonck kreeg Keepster Suzan van der Steen een vervelend ongeluk op de snelweg waardoor zij niet mee kon doen, en de rest met een verloren concentratie geen goede wedstrijd speelde. De thuiswedstrijd in de eerste helft dit seizoen werd met 3-0 gewonnen na het fantastische ‘Samenloop voor Hoop ’weekend. Met de squads van Sally nog in de benen werd er geconcentreerd begonnen aan de warming up en met het zonnetje aan de hemel hadden we er zin in. Na het schudden van handjes en het scoren van de mini’s van de maand klonk het eerste fluitsignaal.
Traag spel: toch goal! Rust. Traag spel: toch goal! Hoera!

Toch een iets langere versie nodig?
Verassing: Liempde startte fel in het spel en er werd goed verlegd en gecoacht. Het eigen spel kon gespeeld worden en er werd veel ruimte gecreëerd. Vrij snel resulteerde dit in een strafcorner en nog een. Deze kwam door het hobbelige veld niet goed aan bij het koppel op de cirkelrand. Toch werd balbezit behouden en werden er goede combinaties opgezet. Tegen het einde van de eerste helft resulteerde het duidelijke maar trage spel van Liempde eindelijk in een treffer. De van achter opgekomen Annet Saris wist een uitstekende pass te geven op Moniek Saris, die op haar beurt Alina Bekkers voor de goal weet te bereiken. Bekkers speelt in koele bloede de keepster uit: 1-0, hoeraaaaa! Met goed uitgevoerde taken mochten de aanvallen helaas niet meer tot een tweede doelpunt leiden voor de rust.

Na het uitdelen van dextrotjes door Jan werd het spelverloop besproken en besloten dat er gewoon doorgespeeld moet worden, sneller en dan komt er vanzelf een doelpunt, sorry als de wedstrijdverslagen in herhaling vallen ;p. Heel veel was er verder niet te bespreken en dus stond Liempde alweer opgesteld voor dat de thuisploeg uit hun goal kwam. Na aanvang van het spel, blijft liempde goed passen en elkaar vinden. Het is lastig door de verdedigende ploeg te breken nu zij besloten hebben half court te gaan spelen en alleen nog maar verdedigend mee te kantelen. Hierdoor ontstaat er onnodige haast die leidt tot slordiger spel. Toch was er met twee ballen voor Suus weinig aan de hand.
Uiteindelijk weten de Liempdse dames aan het einde van de niet al te interessante wedstrijd nog doel te treffen: via een lange corner word Jonne van de Meulengraaf aangespeeld die de bal voor geeft op Beer Janssens…. die met een prachtige hoge backhand, strak in de hoek weet te spelen… Hoezeeee!....... *Opluchting* …..

Deze eerste drie punten konden we goed gebruiken en zijn dan ook nog even goed gevierd samen met de verjaardag van Sjef! Nogmaals gefeliciteerd namens ons allemaal!!
Volgende week de tweede en Nut(t)(h)ige wedstrijd…
.

Auteur Jonne
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


13-03-2016
 
 
HC Liempde D1 - CranendockD1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)