Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Mierlo D1 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde D1 presteert onder de maat tegen Mierlo D1

Op zondag 1 november stond de klapper Mierlo Dames 1 – HC Liempde Dames 1 op het programma. Met Mierlo op nummer 2 en Liempde op nummer 1 op de ranglijst beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Na het aanmoedigen van onze eigen boys in baby blue in Eindhoven, werd er fanatiek gestart met een warming up in Mierlo.

Na het besproeien van het veld met water met een luchtje  (en nee dat was niet fris) startte de wedstrijd. Zowel Liempde als Mierlo wilde graag winnen en dat was te zien. Toch waren de Liempdse dames vaak net een stapje te laat. ‘Tim nogwat’ wilde ons misschien helpen ten gunste van DVS, maar dan moet ie wel eerst zorgen dat wat ie zegt klopt, daar blijkt hij nog niet zo goed in te zijn, jammer voor jou Tim! Mierlo zette namelijk druk op Liempde in plaats van geen druk, maar goed de counter tegen met als resultaat een doelpunt viel wel helaas, 1-0 voor Mierlo, huilen. Liempde bleef werken voor elkaar en de verdediging stond een sterk staaltje ‘ballen van de lijn halen’ te vertonen. Zo hielpen Moniek Saris, Irmin van de Wiel en Manon Wagner, de erg sterk keepende Suzan van der Steen nog een extra handje om de schade te beperken. Toch wist Mierlo net voor rust de 2-0 te scoren, nog meer huilen.

Met de vele tips van coach Floris in de voorbespreking en rust moest het goedkomen want immers als we een keer meer zouden scoren dan Mierlo dan zouden we winnen.
Het belangrijkste: de rust terug in het spel en combineren.

Met eindelijk de zon in de rug moest het lukken om terug te komen, maar ballen bleven niet aankomen en daar maakte Mierlo dankbaar gebruik van: 3-0, tranen zijn op.
Wel wist Liempde op de momenten dat er even gehockeyed werd zoals we gewend zijn gevaarlijk te worden wat tot een aantal strafcorners leidde en uiteindelijk, via een variant en een lijnstop die de bal pas na de lijn tegenhield, het eerherstel opleverde! 3-1 via Lieke Schoenmakers. Helaas zat winnen er niet meer in, want na deze oppepper scoorde Mierlo de 4-1 met nog maar 10 minuten op de klok en was het gedaan. Nog meer helaas waren de meiden uit Mierlo niet al te sportief en konden ze niet 5 minuten op onze nabespreking wachten met het aanzetten van hun herrie (zij noemden het hun overwinningsmuziekje) op 2m van ons vandaan.

Er is deze dag onder de maat gepresteerd en dat resulteert in een zakking op de ranglijst naar een 4e positie op doelsaldo. Toch ligt met een gelijk aantal punten als nummers 2.DVS en 3.Heesch en nog meer dan de helft van de competitie te gaan alles nog open. Dank aan de boys in baby blue die met hun support nog wat goed gemaakt hebben! Volgende week staat nummer 5 Gemert op het programma, belangrijke punten, dus alle support is welkom!

Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


01-11-2015
 
 
HC Liempde D1 - Mierlo D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)