Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Don Quishoot - H5 - HC liempde H1
 

 

HC Liempde H1 teleurgesteld door verlies uit tegen Don Quishoot                                                                                                          

Het was zondag al laat in de middag toen HC Liempde Heren 1 verzamelde om aan te treden tegen het geduchte studententeam Don Quishoot Heren 5. Met Sinterklaas in het land, de ruime overwinning van vorige week (13-1) en de koppositie in handen zaten wij voor de komende winter al warmpjes bij.
Daar dachten de studenten toch anders over. Het werd al snel duidelijk dat zij zaterdagavond op tijd naar bed waren gegaan en Tom Egbers op de zondagavond niet voor niets wilden missen door jacht te maken op de drie punten. Ze speelden hard, snel en ook het positiespel mocht er zijn. Daar waren wij, als koploper, toch een beetje beduusd van. Na een paar minuten werd de strijd opgepakt wat resulteerde in een aantal kansen voor de bezoekers, dit gaf hoop. Helaas voor ons: 1-0 achter. Vanaf dat punt zakte het moreel, en daarmee het spel, van het Baby Blue Army. Niemand haalde een voldoende en het positiespel leek meer op een slechte grap dan een georganiseerd team. Don Quishoot zette nog een offensief in maar gelukkig voor ons klonk het fluitsignaal. Rust.

Na een aantal goede bevindingen en opperde woordjes werd het tijd om te knallen. Want we gingen hier toch zeker niet verliezen! Iedereen zette een tandje bij wat meteen resulteerde in een aantal kansen. Eentje daarvan werd onreglementair gestopt door een van de verdedigers van DQ dus bal op de stip. Dit buitenkansje werd benut door Alex (die even daarvoor nog gruwelijk over de bal heen sloeg en daarmee een prachtige aanval naar de sodemieter hielp) benut.  1-1 Hulde!

Lang hebben wij van deze heugelijke treffer niet kunnen genieten, want het werd overleven. Of het nou het late tijdstip was, de  nuchtere toestand waarin men verkeerde of het druilerige weer was… Joost mag het weten. Maar wat zeker was is dat wij niet goed functioneerden en het spel zakte weer in elkaar. DQ was vastberaden om te winnen en verhoogde de druk op onze helft.. met nog een paar minuten te gaan werd het billenknijpen om de 1-1 in stand te houden..
Gelukkig voor ons leek het in een gelijkspel te eindigen tot in de allerlaatste seconden van de wedstrijd een strafcorner werd weggeven…………… De doffe klap op de plank van de goal en de daarop volgende teleurstelling dreunen nog steeds na in de harten van de Liempdse strijders. Eindstand: 2-1.

Aankomende zondag staat een nu al legendarische pot te wachten tegen de nummer 4 Helmond.  De nummer 1, Oss, moet dan tegen de nummer  3, Hopbel. Er zijn dus belangrijke punten te verdelen, tijd om weer orde op zaken te stellen!

Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


15-11-2015
 
 
Don Quishoot - H5 - HC liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)