Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EMHC H8 - HC Liempde H1
 

 

HC Liempde H1 wederom winst op EMHC

Was ie naast gegaan? Volgens Alex wel, dus vakkundig zette hij nog even snel zijn stick voor de doelpoging van Noud. Het was zijn vijfde van in totaal zes treffers op deze vroege ochtend in Eindhoven. Voor Alex een feestje, voor Noud een reden om Alex voortaan als afkorting van Arelaxed te beschouwen. Andere benamingen kwamen ook naar voren, maar die laten we voor onze jongere fans achterwege.

Het werd 6-0 voor Liempde. Alhoewel EMHC op papier een redelijke tegenstander leek, bleken het toch wel een stel oude shiners op retour te zijn. Types als Jeroen Jansen, maar dan heel sympathiek richting de tegenstanders en de scheidsrechters. Prima gasten die het accepteerden dat de Liempdse machine ook om 09.30 uur op een zondag gewoon draait. Sommige van onze jongens hadden krap twee uur slaap achter de kiezen voordat ze zich meldden voor vertrek bij Liempde. Dames 1: bedankt voor jullie aanmoediging in alle vroegte. We waarderen het.

Al met al gaat het dus wel lekker met Liempde heren 1 dit jaar. Zonder puntverlies bovenaan en een heerlijk doelgemiddelde van 37 voor en 10 tegen. Arelaxed staat op 21 treffers uit 7 wedstrijden. Dat zijn er dus 6 gemiddeld per wedstrijd. Als hij dit tempo vol houdt, dan staat zijn teller op 198 aan het einde van het seizoen. Dat moet wel een record zijn lijkt me. We trakteren hem op chicken-wings als het hem lukt, dus dan weet je hoe serieus we dit nemen.

Wil jij de reis van Liempde heren 1 richting de platte kar rit van hun dromen zelf ook meemaken? Een team van Liempde dat kampioen wordt komt minder vaak voor dan parende eenhoorns. Dus wees erbij. Komende zondag komt Rosmalen op bezoek om 14.30 uur. De derby der licht-blauwe shirtjes. Dus komt dat zien, komt dat zien. Mintens zes doelpunten gegarandeerd.

 

Auteur Frank Bolt.
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


01-11-2015
 
 
EMHC H8 - HC Liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)