Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - Rosmalen H5
 

 

Ruime overwinning voor HC liempde H1 op Rosmalen H5

Zondag 8 november jongstleden, betraden wij (The Baby Blue Army) voor het eerst dit kalender jaar, de hockeyvelden gelegen aan de Hogenbergseweg in Liempde, met onze shirts van Baby Blue onder ons trainingskostuum bestaande uit verschillende kleuren, te weten: donkerblauw (trainingsjack) en oranje (trainingsbroek). De reden waarom we dit pakkie aan moesten was omdat wij als gedeeltelijk nieuwe Heren 1 van Liempde vereeuwigd moesten worden. Bij sommigen was het maar de vraag of dit wel zo handig was. We begonnen met pasfoto’s. Iedereen deed ontzettend zijn best om er aantrekkelijk op te staan. Bij de meeste lukte het, behalve bij Alex en Frank. Hoe meer zij hun best deden, hoe slechter het werd. Zij balen, wij lachen, maar dat maakt voor hun niet uit, Alex is immers verliefd en Frank, ja, Frank die was gewoon te klein.

Tante Carla had zich al enkele keren afgevraagd, hoe ze in vredesnaam bij het idee was gekomen om twee fotografen voor ons te regelen. Vervolgens moesten er ook nog teamfoto’s gemaakt worden… Na wat verschillende poses en grappen over hoe klein Frank is, konden we beginnen aan de warming-up. Want tijdens de shoot waren de spelers van Rosmalen ons vertrouwde kunstgras opgewandeld. Er moest nog gehockeyd worden.

Na deze korte warming-up moest het toch gaan gebeuren, wij wilden onze ongeslagen status en koppositie behouden, maar de mannen van Rosmalen wilden eindelijk een keer van de 0 af. We begonnen sterk, met een goede backhand van Jan, ja het was feest hoor, eindelijk weer een keer een goede backhand van Jan, maar Alex (goaltjesdief) en Dennis (beter bekend als de man die alle assists van dit seizoen op zijn naam heeft staan) zagen deze goede backhand niet aankomen, omdat ze naar boven keken en aan het wachten waren wanneer Jan zijn backhand 5 meter over hun heen zou vliegen richting de tegenoverstaande zijlijn. Echter had deze backhand aan één tikje voldoende gehad om de vedettes op 1-0 te zetten. Na nog wat kansen gebeurde het niet voor mogelijk gehouden maar wel iets wat te verwachten viel na zo’n warming-photoshoot-up. Rosmalen kwam op een 0-1 voorsprong. Iets verder in de eerste helft brak Noud, ook met een bijna primeur net als Jan zijn backhand,  met een kneiterharde sleep linkshalf in het net de ban. Deze goal betekende de ommekeer in de wedstrijd. Rosmalen kreeg geen kansen meer en Liempde had de draad weer opgepakt. Voor rust werden ook nog de 2-1, 3-1 en 4-1 gemaakt door Nick, Alex en Joep.

Gentlemen’s  als we zijn wachtten we even met nog meer goals maken tot de Dames 1 was uitgedoucht. Die stonden na rust bijna volledig weer op hun vertrouwde plekje langs de lijn. In de tweede helft aangekomen dus, had Rosmalen wat ook maar met 11 was geen grip meer op de Liempdse mannen. De score liep uit tot 13-1 met nog 3 goals van Alex en nog 1 van Noud, Nick, Laurens, Hans, Joep en Luuk. Hans bekroonde zijn “ik wil ook een keer scoren, dus ik ga in de spits staan” spitsenmoment met de mooiste goal van de middag, omdat hij de keeper door de benen wist te spelen met zijn “verwoestende” uithaal.

Helaas was er nog een klein opstootje het vernoemen waard. Ondanks dat de tegenstander over het algemeen ontzettend sportief bleef ook al stonden ze zo ver achter. Na een porretje in de zij bij the one and only BRambo a.k.a. Liempdse Lumberjack kon hij zijn elleboog niet in controle houden, maar plaatste dit echter met minder power als dat we van hem gewend zijn, op de bovenarm van de tegenstander. Helaas zagen de scheidsrechters dit niet meer en was er dus ook geen gratis rondje voor de rest van het team na de wedstrijd.

Hierna werd er bier gedronken. EINDE x Jako

Auteur Jako
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


08-11-2015
 
 
HC Liempde H1 - Rosmalen H5
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)