&

HC Liempde MC3 - HC den Bosch MC9

HC Liempde MC3 speelt in de slotfase gelijk tegen HC den Bosch MC9

HC Liempde meisjes C3 heeft het zaterdag 3 oktober goed gedaan in de vierde wedstrijd door gelijk te spelen tegen grootmacht HC den Bosch meisjes C9. Al vroeg in de wedstrijd wist HC Liempde mc3 op voorsprong te komen en dit uit te bouwen met 2-0 tot aan de rust. Helaas draaide het geluk in de tweede helft en wist HC den Bosch MC9 in de slotfase er een gelijkspel uit te slepen 2-2. Al met al een dik verdiend gelijkspel waar mogelijk meer in had gezeten
Zaterdag 10 oktober speelt HC Liempde een uitwedstrijd tegen Son MC3 op sportpark de Gentlaan om 16.00 uur