Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Deurne D1 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde D1 ondanks goed spel verlies tegen Deurne

Niet alleen de temperatuur was vandaag zondag 28 mei een uitdaging, maar ook de tegenstanders: nummer 1 Deurne. Met een punten verschil van 21 beloofde dit een pittige wedstrijd te worden. Met de voorbereiding was gelukkig niks mis, op het feest van Manon de avond ervoor was genoeg zout genuttigd – lees: chips –, en water gedronken. Toen de wedstrijd begon was er geen tijd voor om 'even in te komen' want het was meteen fel tegen fel. Liempde pakte dit gelukkig goed op en liet goed hockey zien. Toch kon Deurne bij de goal van Liempde komen en een schot op goal lossen. Suus voorkwam een goal door een mooie redding door ver uit te komen, maar de tegenstandster gaf niet op en ging voor de rebound.  Gelukkig was Suus snel terug en hield ze met een soepele split ook deze bal tegen! De eerste waterpauze werd met open armen ontvangen, met een stand van 0-0.

Daarna liet Liempde mooi hockey zien en had de hitte onder controle. Een goede aanval vanuit Deurne schepte echter verwarring waardoor het sterke spel van Liempde in de soep liep. Dit zorgde helaas voor een strafcorner voor Deurne, die in de hoek van de goal werd geschoten: 1-0. Daarna wist Deurne nog een keer de Liempdse verdediging te passeren en werd de rust met 2-0 ingegaan.

Na het vochtniveau weer op peil te hebben gebracht in de rust was er weer nieuwe energie in de Liempdse dames naar boven gekomen, en dit zag je in het spel. Iedereen kon elkaar goed vinden en de meeste meters werden door de bal afgelegd, er werd geen postbode gespeeld. Hierdoor kon Liempde een aanval opbouwen richting de goal van Deurne. Via een pass Alina naar de tweede paal kon Willeke de eerste goal van de dag voor Liempde er glansrijk in knallen: 2-1! Euforie aan de Liempdse kant, en een beloning voor het harde werken. Daarna kwam Deurne echter fel terug, maar door een goed blok van Nienke kwam de bal niet dicht bij de goal. Manon kon een goede aanval opbouwen over de flanken door Alina in te passen. Alina versnelde richting de goal, helaas was de verdediging te sterk deze keer... Al snel stond Deurne weer in de cirkel van Liempde, waar een tegenstandster de bal vanuit de randcirkel naar de goal pushte, en deze ietwat ongelukkig in de goal terecht kwam. Ondanks het goede spel van Liempde is de wedstrijd geëindigd met 4-1.

Auteur Quinn van Disseldorp
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


28-05-2017
 
 
Deurne D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)