Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Druten D1 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde D1 prima resultaat tegen Druten D1

Met het einde van het seizoen in zich lijken de kaarten steeds meer geschud. Heel veel staat er voor de Liempdse dames niet meer op het spel, maar dat maakt ze er niet minder fanatiek om. Zo gingen ze dan ook de wedstrijd van afgelopen zondag tegemoet. Met een overwinning en een gelijkspel in het achterhoofd kon dit zeker een spannende wedstrijd worden.

Na enigszins slome warming-up, het was dan ook zo’n 25 graden, startte Liempde redelijk stabiel aan de wedstrijd. Keepster Suzan had vanwege een blessure haar teamgenoten de opdracht gegeven de bal zoveel mogelijk op de helft van Druten te houden, en ze zijn de beroerdste niet dus daar werd keurig aan gehouden. Echt snel ging het spel nog niet, maar gelukkig waren de Drutense dames net zo oververhit en speelden zij graag op dit tempo mee. Na wat tam spel op het middenveld wist Alina Bekkers de keeper wakker te schudden met een flink hard schot op goal. Van de schrik tikte de keepster de bal terug, in de stick van Alina, die het kunstje nog eens over deed. 1-0. Na een korte waterpauze kwam Annet Saris een aantal keer in een nogal fanatiek maar fysiek duel terecht. Maar Annet wist daar wel een antwoord op. Via netjes uitgespeelde driehoekjes met Jaimy Diender en Loes Swinkels tikte ze heel keurig de bal achter de keeper en wist zo de score te verdubbelen. Zo doe je dat dus!
Het eerste deel van de tweede helft was precies wat je verwacht van een wedstrijd in deze tropische temperaturen. Geen spectaculaire acties en geen ballen gaan brengen. Er werd efficiënter gespeeld, waardoor Liempde nog een aantal aanvallen kon opzetten. Helaas zonder succes. Op het punt dat Liempde genoegen leek te nemen met een 2-0 overwinning, bedacht Druten dat het misschien wel leuk was om ook nog eens te gaan scoren deze zonnige zondag. Zo gezegd, zo gedaan dus. Ze versierden een strafcorner en ondanks de goed uitgevoerde verdedigende taken van Fleur Schoenmakers en Beer Janssen haalden ze er een goal uit. Hiermee werd ook de eindstand bepaald, 2-1. Iedereen heeft keiard gewerkt en naar de statistieken gekeken een prima uitslag voor een uitwedstrijd in Druten. Moe maar voldaan vertrok iedereen naar het Boxtels terras of Bossche hockeyclub waar de Liempdse heren ook nog 3 punten binnenharkten!

Volgende week wordt alweer de allerlaatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Dus kom genieten van een heerlijke hockeyzondag geheel verzorgd in tropisch thema!

Auteur Anneloes van den Hurk
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


11-06-2017
 
 
Druten D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)