Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Cranendonck D1
 

 

HC Liempde D1 haalt ook uit naar Cranendonck D1

Zondag 6 November speelde de Liempdse dames thuis tegen Cranendonk. De dames kwamen vol goede moed aan op de club wetende dat ze de dag af gingen sluiten met de foute party die vandaag op het programma stond. Tijdens de voorbespreking werden nog even de standen die we door hadden gegeven besproken ( degene met de goede stand zou namelijk een pitcher bier winnen ). Hierna begonnen we fel aan een warming up die erg hard nodig was met de koude wind die over de hockeyvelden waaide.

Toen het fluitsignaal klonk begon Liempde meteen sterk aan de wedstrijd. Dit viel meteen te zien in de resultaten toen na 5 minuten spelen de bal via Fleur Schoenmakers naar de tweede paal word gepusht waar Jonne van de Meulengraaf de bal in de goal kan flatsen. Hierna volgen nog wat aanvallen van Liempde en wat schoten op goal die de keepster van de tegenstanders er toch telkens fraai uit wist te houden. Uiteindelijk kwam dan toch de aanval van de zusjes Bekkers ( of zoals wij het noemen: lekkers van Bekkers ) Alina speelt de bal via de achterlijn naar Willeke die de bal in de goal kan slaan. De kom achterin word goed gespeeld waardoor het spel telkens goed verlegt kan worden van links naar rechts en andersom. Na goed 25 minuten te hebben gespeeld word er dan toch een strafcorner versiert die helaas net langs de goal beland. Niet veel later komt er weer een aanval van Liempde met een schot op goal die de keepster er weer net uit kan halen.

In de rust overlegde we dat het spel goed was en we duidelijk de bovenliggende partij waren maar dat het toch wel iets slordiger werd en we hier voor moesten uitkijken.
Toen de tweede helft begon zette Cranendonk meteen volle druk en begonnen ze fanatieker te spelen. Liempde zwakte hierdoor in en zo viel na een tijdje de 2-1 voor Cranendonk. Door nog een mooie redding van onze inval keepster Manon Wagner ( aangezien Suzan geblesseerd was ) wisten we toch op voorsprong te blijven. Die 2-1 stond toch wel spannend en was voor de Liempdse dames niet genoeg waardoor het spel nog fanatieker werd en iedereen toch het laatste beetje kracht eruit perste. Liempde kreeg nog een paar mooie acties en 10 minuten voor het einde viel dan toch de 3-1 nog vanuit een voorzet van Loes Swinkels op Willeke Bekkers die de bal mooi in de goal verwerkt.
Dit was een goed begin van de dag!  Hierna kon het feest echt beginnen met een bucket in de douche, foute muziekjes de hele avond en veel bier !

Volgende week spelen we uit tegen Peel en Maas om 12.45 uur, hopelijk tot dan ! 

 

Auteur Loes
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


06-11-2016
 
 
HC Liempde D1 - Cranendonck D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)