Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - DVS D1
 

 

HC Liempde D1 op eigen speelveld van DVS D1

Zondag 30 oktober was een mooie herfstdag met een hoop zonnestralen. Maar, er stond een pittige tegenstander op het programma: DVS. Dit was tevens de eerste wedstrijd van een van de dames van DVS die aan de oefenwedstrijd tussen Liempde en Waalre een gebroken kaak overhield. Tijdens de bespreking voorafgaand aan de wedstrijd gaf Floris aan dat we half-court gingen spelen.

Na het fluitsignaal stonden beiden teams meteen op scherp. Al gauw werden er door DVS twee kansen gecreëerd, waar gelukkig geen goal uitkwam door de fantastische reddingen van Suus. ‘Dit is niet de bedoeling’, gaat er door de hoofden van de dames van HCL. Maar dan krijgt DVS de eerste strafcorner, en daarmee een grote kans om op een voorsprong. Liempde is gebrand om dit niet te laten gebeuren, want de openingsgoal is een belangrijke goal. De bal wordt door de aangeefster strak naar de kopcirkel gespeeld. Zij kan uithalen, wat ze ook doet, en de bal belandt naast de goal: Liempde kan even ademhalen. De tweede strafcorner tegen loopt helaas anders af. Via een tip bij de tweede paal is de eerste goal toch echt daar: 0-1 voor DVS. Gelukkig heeft Liempde hier een antwoord op. Via de kom wordt door de achter speelsters een aanval opgebouwd, deze bal komt uiteindelijk uit bij Jonne. Zij speelt de bal naar Irmin, die gelijk op goal schiet. Helaas heeft de keepster deze bal onderschept, maar hij komt terug bij Alina, en zij scoort! De gelijkmaker is binnen.

Liempde begint opgewekt aan de tweede helft beginnen, met het oog om minstens met één punt in de zakken het veld af te lopen. Er wordt echter wat slordiger overgespeeld dan in de eerste helft. Dan komt er een kans voor DVS om een tweede doelpunt te maken; zij krijgen een strafcorner. Het moment dat de bal naar de kopcirkel gespeeld wordt, rent eerste uitloper Fleur op haar af, en maakt het schot onschadelijk. Een ander speelster heeft de bal onderschept en schiet op goal, en scoort: 1-2…

Volgende week zondag (6 november) spelen wij weer thuis, om 13.00 uur tegen Cranendonck. Hopelijk kunnen we daarna met drie punten op zak een mooi feestje bouwen op de club!

 

Auteur Quinn
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


30-10-2016
 
 
HC Liempde D1 - DVS D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)