Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Bakel D1
 

 

HC Liempde D1 kan geen overwinning boeken op Bakel D1

Na twee spannende wedstrijden tegen Bakel, waarbij Liempde er één gewonnen en één verloren heeft, stond er afgelopen zondag een derde wedstrijd op het programma. De ruime overwinning op Nuth van vorige week heeft de dames een goede boost gegeven, zou je denken. Het doel was dan ook om de drie punten thuis te houden.

Liempde start goed met een mooie bal van Irmin van de Wiel op Nienke van Heertum en er wordt goede druk gezet. Dit is echter niet van lange duur. Bakel zorgt er een aantal keer voor dat er paniek ontstaat op de Liempdse helft. Na een mooie solo actie van Loes Swinkels krijgt Liempde een strafcorner: een variant via Jonne van de Meulengraaf eindigt op de legguards van de keeper. Maar Jonne is scherp en tikt de rebound de goal in. 1-0 voor Liempde. Bakel geeft niet op en blijft doorgaan met druk zetten. Hierdoor blijft er paniek in het spel en er wordt aan beide kanten chaotisch gehockeyd. Beide teams zijn niet strak en leveren onnodige ballen in. Een strafcorner voor Bakel wordt onschadelijk gemaakt door inval keepster Loes Vos, die een sterke wedstrijd speelt. Niemand neemt de overhand en het spel gaat alle kanten op. Een aanval van Bakel eindigt uiteindelijk, na een rebound en slechte mandekking, in de goal van Liempde. Quinn van Disseldorp weet met een mooie redding de ruststand op 1-1 te houden.
Na de rust begint Liempde weer met opbouwen. Er moet meer overgespeeld worden en minder voor postbode gespeeld worden. Dit gebeurt goed waardoor het lijkt of er meer ruimte en rust ontstaat. De vitamine D begint goed te werken. Liempde krijgt weer een strafcorner maar helaas, geen goal. Keepster Loes Vos loopt een aantal keer goed uit waardoor de kansen van Bakel onschadelijk worden gemaakt. De irritaties en emoties lopen hoog op.

De koppies moeten erbij worden gehouden aan beide kanten. Liempde krijgt nog een strafcorner tegen die goed verdedigd wordt. De laatste uitloopactie van keepster Loes kon er helaas niet voor zorgen dat de bal uit de goal werd gehouden, dit betekent een achterstand voor Liempde. Met nog een paar minuten te spelen, de hitte en de vermoeiende tackle backs slaagden de dames er niet in om nog te scoren. 1-2 was dan ook de eindstand van de wedstrijd. Tijd om het verdriet weg te drinken. Het weer zat gelukkig wel mee.


Auteur
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


21-05-2017
 
 
HC Liempde D1 - Bakel D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)