Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - DVS D1
 

 

HC Liempde D1 geen winst in laatste competitie wedstrijd tegen DVS D1


Op de laatste en misschien wel zonnigste zondag van afgelopen seizoen moesten liempde dames 1 tegen de nummer 2: DVS. Dit was tevens de laatste wedstrijd van onze teammanager Jan en speelster Randi. Aan de goede voorbereiding kon het niet liggen aangezien we 's-ochtends al lekker hadden ontbeten bij tafel25 met zijn alle.

Iedereen begon fel aan de wedstrijd en het ging redelijk gelijk op. Helaas kreeg onze keepster Suus in de eerste helft al een pittige blessure en moest Manon Wagner de zware (en warme!) taak op zich nemen om het doel te gaan beschermen. Helaas wist DVS de score te openen en gingen we met 1-0 de rust in. Gelukkig Konden we wel allemaal lachen om de mooie uitspraak van de scheids: "mond stil".

De tweede helft werd het zwaarder voor Liempde om DVS tegen te houden. Ook het publiek besloot om te verplaatsen naar het hoekje aan het veld waar nog schaduw te vinden was. Helaas resulteerde de wedstrijd in een 4-0 nederlaag.

Met deze uitslag werd helaas geen pitcher gewonnen aangezien niemand het goed had geraden, gelukkig maakte dat het feest naderhand niet minder. We hebben nog heerlijk genoten onder het genot van een aantal biertjes. Jan en randi super bedankt voor de top jaren , we hopen jullie zeker nog wel eens langs de lijn te zien komende seizoenen!

Nu is het tijd om de onderbenen weer te laten bij kleuren zodat ook die een kleurtje krijgen. Volgende week zullen we nog even genieten van een wel verdient teamweekend (jippie!). En als we allemaal zijn uitgerust kan de voorbereiding voor volgend seizoen weer beginnen !


Auteur Loes Swinkels
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


18-06-2017
 
 
HC Liempde D1 - DVS D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)