Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Peel en Maas D1
 

 

HC LIempde D1 dubbelgevoel tegen Peel en Maas D1

Zondag 7 mei stond hekkensluiter Peel en Maas op het programma. Met aardig overtuigend uitslagen van eerdere ontmoetingen (9-0 en 10-0) zou dit niet al te spannend worden. Tijdens de fanatieke warming-up leek het er dan ook op dat dit een niet al te moeilijke overwinning ging worden. Iedereen zat er lekker in en, ook zeker niet onbelangrijk, had er ontzettend veel zin in.

Het was dan ook verrassend dat de eerste helft vrij kabbelend begon. Er werden geen echte aanvallen opgezet en de bal werd vrij weinig verlegd. Tot groot genoegen van Peel en Maas die met een aantal counters de Liempdse helft konden bereiken. Echt gevaarlijk werden ze niet, wat er ook voor zorgde dat de spanning in de wedstrijd ver te zoeken was. Later in de eerste helft pakte Liempde toch de overhand wat zorgde voor grote drukte in de cirkel. Er werden geen voetjes gezocht dus de strafcorners bleven uit. De familie bekkers wisten hier wel raad mee, Alina Bekkers nam de bal mee uit de drukte en wist zus Willeke te bereiken bij de goal die de stand van de 0 af kon halen. Niet heel lang hierna deed Annet Saris hetzelfde, die behendig wat tegenstanders uitspeelde om de drukte uit te komen. In de cirkel vond ze Fleur Schoenmakers die de stand net voor rust wist te verdubbelen.

In de rust werd door coach Floris Teulings de opdracht gegeven om allemaal mee te doen, niet alleen de spelers die aan de bal zijn. Daarnaast moesten we vooral lekker blijven hockeyen en niet meegaan in het niveau van de tegenstander. Na deze woorden brak het zonnetje door en leek de hockeymiddag toch nog wat meeslepender te gaan worden. Ballen werden meer rondgespeeld, aanvallen werden netjes opgezet en toeschouwers konden eindelijk het mooie hockey zien waar ze voor gekomen waren. Met name de gezusters in ons team wisten elkaar goed te vinden. Irmin van de Wiel kon vrijgelopen Randi vd Wiel aanspelen die in de ruimte richting de cirkel van Peel en Maas kon komen. Hierop was het Fleur Schoenmakers die via een voetje een strafcorner versierde. Helaas tevergeefs, de keeper was duidelijk goed ingespeeld na 105 goals tegen dit seizoen.

Niet heel veel later wist Fleur na een soloactie de bal alsnog de goal in te krijgen. Deze 3-0 werd ook meteen de einduitslag. Met een dubbel gevoel, want wel gewonnen maar geen topwedstrijd, verlieten de dames het veld richting Den Bosch, waar de derde helft toch zeker wel het gehoopte niveau bereikte.  

Auteur
Meer HC LIempde hockey nieuws >>>>


07-05-2017
 
 
HC Liempde D1 - Peel en Maas D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)