Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Heesch D2
 

 

HC Liempde D1 stuurt ook Heesch D2 met verlies naar huis

Op deze niet zo zonnige zondag 12 november zijn tijdens een retespannende wedstrijd alle seizoenen voorbij gekomen: vooral regen, zelfs wat hagel, en tegen t einde aan liet de zon zich ook nog zien.
Vandaag stond Heesch op het programma. Als opleidingsteam mochten we ze niet onderschatten. In de wedstrijd bleken we ook erg aan elkaar gewaagd, iets wat we lang niet meer hebben gehad. Gelukkig liet Liempde zich niet intimideren en werd er een hele mooi strafcorner gescoord door Irmin, die een 1-0 voorsprong betekende. Alina maakte het vervolgens nog heel spannend door via de achterlijn gevaarlijk in te lopen, met een mooie pass op goal. Maar helaas belandde deze op de paal en kon de rebound niet benut worden :(.

In de tweede helft wilden we het voor onszelf iets veiliger maken door nog een doelpunt te scoren, maar Heesch slaagde er goed in om dit te voorkomen. Of toch niet? Door een pass van Loes op goal, en een heeele mooie tip van de tegenstander, bracht zij ons op een voorsprong van 2-0! Helaas werd het door een strafcorner 2 minuten voor tijd nog 2-1. Door goed verdedigend werk van Liempde is het hierbij gebleven: de drie punten zijn voor ons!!


Bron HC Liempde D1
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


12-11-2017
 
 
HC Liempde D1 - Heesch D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)