&

Heesch DS2 - HC Liempde DS1

HC Liempde D1 brengt punten mee uit Heesch

Zondag 3 juni speelde HC Liempde dames 1 tegen de nummer 4: Heesch dames 2. Een waardige tegenstander! Heesch begon fel waardoor HC Liempde al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand kwamen. Gelukkig had HC Liempde hier een snel antwoord op waardoor het 1-1 werd door een doelpunt van Alina Bekkers. Willeke Bekkers wist ook nog via een strafcorner variant te scoren, waardoor we met 1-2 de rust in gingen.

De tweede helft begonnen HC Liempde fel waardoor het naar 10 minuten in de tweede helft 1-4 voor Liempde kwam te staan door doelpunten van Alina Bekkers en Fleur Schoenmakers.
Er volgde helaas nog een tegendoelpunt maar gelukkig wist Fleur ook de 2-5 er nog in te leggen. Een spannende maar vooral leuke wedstrijd!

Na de wedstrijd in de volle zon hebben we onze eigen HC Liempde heren 1nog aangemoedigd die met een 13-2 overtuigend wonnen! Een geslaagde hockeyzondag!

Volgende week speelt HC Liempde al om 10 uur s ochtends tegen Oirschot (vorige stand: 1-1). Dit beloofd dus een spannende wedstrijd te worden!