Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC LIempde D1 - Nuth D1
 

 

HC Liempde D1 scoort niet maar sluit wel het seizoen af!

Zondag 2 juni herinneren jullie je allemaal waarschijnlijk nog goed. Je lag lekker aan het strand, je zat lekker op het terras.... Of: je stond op het hockeyveld! Om 12.45, lekker op het heetst van de dag, namen wij het op tegen Nuth. Tijdens deze wedstrijd zouden we ook afscheid nemen van Irmin, Imke en Quinn .

Na een lekker warme voorbereiding begonnen we aan de wedstrijd waarvan we hoopten dat dit onze kans was om onze punten te verdubbelen. De hitte trof ons blijkbaar wat zwaarder dan onze tegenstanders. Zij waren wat actiever dan wij. Gelukkig wenden we er een klein beetje aan waardoor we een weerwoord hadden. Helaas viel er wel al heel snel een lullig goaltje van Nuth, waardoor zij op voorsprong kwamen. Terwijl zelfs ons publiek al naar de schaduw vluchtte, hadden wij gelukkig maar kwarten van 17.5 minuut in plaats van twee helften van 35 minuten. Maar toch, het bleef eigenlijk niet te doen. We vochten met alles wat we in ons hadden en tijdens de rust waren we ook helemaal gesloopt.

De tweede helft begon goed. Ondanks dat het tempo van deze wedstrijd wat lager lag dan de gemiddelde andere wedstrijd zaten we er goed in. Twee/drie goede aanvallen kwamen eruit en even werd het spannend... Maar helaas wisten wij niet meer te scoren, en Nuth wel. Met nog twee minuten op de klok kwam er natuurlijk even een publiekswissel voor Irmin en Quinn, dat konden we niet achterwege laten!

Helemaal leeg dropen we van het veld af. Maar, veel tijd om op te laden hadden we niet want we moesten gelijk door naar de Hawaii Party! Gelukkig had het weer ons wel het perfecte sfeertje gegeven voor deze seizoenafsluiter.

Voor volgend seizoen hopen we op wedstrijdverslagen die er heel anders uit gaan zien, waarin wij ook meer doelpunten scoren en meer punten mee naar huis nemen! Hopelijk blijven jullie ons dan trouw volgen, want dat vinden wij erg leuk . Fijne zomer!

Auteur Quinn
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


02-06-2019
 
 
HC LIempde D1 - Nuth D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)