Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1- HC Vlijmen D1
 

 

HC Liempde verliest met krappe bezetting van Vlijmen

Zondag 11 mei traden de dames 1 van HC Liempde aan tegen Vlijmen dames 1. 
Na een goede opwarming met een iets wat krappere selectie als normaal begonnen HC Liempde fanatiek aan de wedstrijd.  HC Liempde creĆ«erde kansen en lieten goed veldspel zien. Helaas wist Vlijmen met twee simpel counter mogelijkheden toch te scoren. 

In de rust waren we allemaal van mening dat HC Liempde dit niet weg hoefde te geven, aangezien HC Liempde de overhand hadden als het ging om het vertoonde spel. Het zat ons echter niet mee, na een reeks aan strafcorners te hebben gemist kreeg HC Liempde maar geen doelpunt op het scorebord. Vlijmen probeerde alles goed dicht te houden en waren niet echt van plan veel te gaan aanvallen. Aan het einde van de wedstrijd werd HC Liempde echter wat slordiger en speelde ze met een alles of niets attitude, helaas resulteerde dit in nog een goal voor Vlijmen en hebben we de wedstrijd met 3-0 verloren.

Volgende week speelt HC Liempde weer thuis, standaard tijd. 

Auteur Loes Swinkels
Bron HC Liempde D1
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


12-05-2019
 
 
HC Liempde D1- HC Vlijmen D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)