Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Heesch D1 - HC Liempde D1
 

 

HC liempde D1 verliest eerste competitie wedstrijd van Heesch

Zondag 9 september HC Liempde dames 1 eerste tegenstander van het nieuwe seizoen was voor ons Heesch D1. De zenuwen waren voor de eerste wedstrijd weer volop aanwezig, hopelijk zouden die zich omzetten in veel adrenaline en motivatie! Omdat we de afgelopen jaren niet meer tegen dit team hebben gespeeld, was het even afwachten wat we konden verwachten van Heesch. Van de oefenwedstrijden hebben we veel geleerd, en dat ging ook steeds beter, en nu konden we dat eindelijk ook in de competitie laten zien!

Met frisse moed begonnen wij met de wedstrijd. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter begon het voor ons helaas niet zo goed. We werden een beetje overrompeld en ons spel was wat chaotisch, waardoor Heesch twee keer kon scoren. Dit was natuurlijk niet het begin waar we op gehoopt hadden, dus we moesten onze koppies er niet bij laten hangen! We vonden wat meer onze weg in het spel, maar dat mocht voor Heesch niet baten, want toch wisten zij een te scoren. En na vier tegengoals, was daar eindelijk eenstrafcorner voor ons. Het was een perfect uitgevoerde strafcorner, met een loeiharde slag van Annet op de goal: de eerste goal van het seizoen was een feit! Met nieuwe adrenaline gingen we verder met de wedstrijd. Helaas bleef het na de rust bij deze goal van Annet, maar scoorde Heesch nog wel een aantal keer. Met een eindstand van 8-1 gingen we weer richting Liempde.

Nu de wedstrijd verloren was, zat er maar één ding op: de derde helft extra goed spelen en dat gebeurde maar al te goed op het Bierstraatje!

Bron HC Liempde D1
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


09-09-2018
 
 
Heesch D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)