&

MHC MEP MC1 kampioen

MHC MEP MC1 kampioenschap spannend tot laatste seconde

De MHC MEP meisjes C1 namen zaterdag 24 november het in de beslissende wedstrijd op tegen nummer 2 van de ranglijst HC Oirschot MC1. De wedstrijd was van de eerste minuut spannend wat resulteerde dat er aan beide kanten de kansen kwamen. De meisjes van MHC MEP zorgde voor de opening treffer en kwamen op een 1-0 voorsprong. De hockey meisjes van HC Oirschot wisten nog voor de rust de 1-1 op het scoren bord neer te zetten. De tweede helft kwam MHC MEP C1 verassend op een 3-2 achterstand met nog 10 minuten op de klok met deze stand zou Oirschot kampioen zijn. Zou het toch zenuwen zijn of kampioenschap angst voor de meisjes van MHC MEP? Met nog 4 minuten op de klok kregen de meisjes van MHC MEP een straf corner die alles of niets zou zijn. Met veel overtuiging werd de strafcorner genomen die schitterend werd in geschoten 3-3. MHC MEP meisjes C1 speelde de laatste minuten als echte kampioenen de wedstrijd uit. De meisjes gingen door het dollen heen toen de scheidsrechter het eindsignaal blies want met deze 3-3 mogen zij terecht de kampioenen genoemd worden. De trotse coach Sander van Esch van ontkurkte de (kinder) Champagne en feliciteerde zijn team met het behalen van hun kampioenschap.

Auteur : Sander van Esch