Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP M6E3 - Geel Zwart ME2
 

 

MHC MEP meisjes M6E3 kampioen 1e klasse

Zaterdag 29 november was het dan zover de meiden MHC MEP M6E3 konden vandaag kampioen worden tegen Geel-Zwart ME2. Ondanks de koude wind was het wel droog. De meiden waren best zenuwachtig. Helaas moest het team met 2 spelers minder doen en waren er geen wissels. Dus de meiden moesten vol gas de wedstrijd spelen. De eerste 10 minuten gingen moeizaam van start. De verdediging van Geel-Zwart was prima, zodat de spits van M6E3 er niet door heen kwam. Maar uiteindelijk met veel doorzettingsvermogen en goede techniek werd er gescoord en het eerste doelpunt was binnen. De meiden kregen nog meer zelfvertrouwen en scoorde al snel het 2e doelpunt. Geel-Zwart zag ook kansen en deze werden dan ook zeker benut om richting onze keeper te gaan. Maar door goede afstemming tussen keeper en verdediging lukte het niet om te scoren. Uiteindelijk voor rust scoorde de meiden van Mep nog een doelpunt en gingen we met 3-0 de rust in.

Na de rust werd het moeilijker. De meiden moesten 3x overspelen alvorens er gescoord mocht worden. Dit was echt werken voor de meiden. Hierdoor zag Geel-Zwart kansen en scoorde een doelpunt. De kansen lagen weer open omdat ze nu direct mochten scoren. Dit gebeurde dan ook en al snel stond de teller op 4-1. De uitdaging lag er weer en moesten ze weer opbouwen, overspelen en kijken of ze konden scoren. En jawel, met alle techniek die ze tijdens hun trainingen kregen en hun goede samenspel scoorden ze 5-1. Samen hebben ze er gezorgd dat ze kampioen zijn geworden. Trots!!

Auteur Lilian van Breugel
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


29-11-2014
 
 
MHC MEP M6E3 - Geel Zwart ME2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)