Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP MA1 - HC Scoop MA1
 

 

MHC MEP MA1 komt terug na achterstand op Scoop MA1

Met genoeg zelfvertrouwen ondanks dat de vorige wedstrijd werd verloren van koploper Waranda begon MHC MEP meisjes a1 aan de wedstrijd tegen Scoop meisjes a1. De wedstrijd begon redelijk maar toen kreeg MHC MEP de 0-1 tegen. De hoofden begonnen wat te hangen en we werden wat overdonderd door het team uit Sittard.

Na de 0-2 ruststand was bijna het geloof weg maar coach Iris Welvaarts wist na een goede peptalk in de rust kwam het geloof terug te winnen. Het team kwam hun afspraken na die ze in de rust hadden afgesproken en zorgden voor een inhaal slag. In no time stonden het team uit Boxtel op gelijke hoogte 2-2. In de slotfase van de wedstrijd kwam de verlossende treffer voor MHC MEP meisjes a1 waardoor de eindstand van 3-2 op het score bord schitterde.

Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


11-04-2015
 
 
MHC MEP MA1 - HC Scoop MA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)