Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hockeytoppers op UNILUX Summer Trophy
 

 

MHC MEP uit Boxtel steekt toptoernooi in nieuw jasje

Op 21, 22 en 23 augustus organiseert hockeyclub MEP in Boxtel de UNILUX Summer Trophy, waarbij als vanouds een aantal topteams uit binnen- en buitenland acte de présence geven. De heren van Hockeyclub Den Bosch schitteren naast de dames van het Engelse Clifton. Hockeyclub Pinoké uit Amsterdam is met beide vlaggenteams aanwezig om te zorgen voor vlammende hockeywedstrijden op sportpark Molenwijk in Boxtel.

Een weekend vol tophockey
Al vele jaren organiseert MHC MEP uit Boxtel een sterk bezet toernooi tijdens de voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Door de verbouwing van het complex waren de afgelopen jaren wat anders ingedeeld. In aanloop naar seizoen 2015-2016 keert het toernooi terug naar de roots. In het weekend van 21, 22 en 23 augustus wordt weer door echte topteams fel gestreden om de officiële Unilux Summer Trophy. Wedstrijden starten op vrijdag om 17.30 uur, zaterdag om 10.00 uur en zondag om 10.30 uur (finales om 13.30 uur en 15.00 uur).
Deelnemende herentaems: HC Den Bosch, Dragons (België), MEP, Phoenix, Pinoké, Union.
Deelnemende damesteams: Clifton Ladies Hockey Club (Engeland), HGC, Nijmegen, MEP, Pinoké, Venlo.

Unilux heeft zich dit jaar verbonden als sponsor van het prestatieve toernooi. “Het ondersteunen van dit toptoernooi sluit perfect aan bij onze ambities. Als topper in onze branche denken we altijd vooruit en zoeken we naar verbeteringen”, legt Patrick van Loosbroek, algemeen directeur van Unilux, ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt uit.

Twee jaar geleden kreeg het complex van hockeyclub MEP een complete make-over. Het clubhuis werd grondig verbouwd en twee nieuwe velden werden aangelegd. De accommodatie is voorzien van alles dat nodig is om te presteren. Bijna tegelijkertijd werden sporttechnisch nieuwe wegen ingeslagen. MEP wil zich met deze wijziging ook sportief weer naar een hoger plan tillen. Dat is van een club met zo’n rijke historie niet meer dan logisch. “Tophockey zit in ons DNA”, legt Peter Langenhuijsen, voorzitter van MEP uit. “We hebben eigenlijk bijna altijd op het hoogste of een na hoogste niveau geacteerd. Daar willen we graag naar terug. Niet alleen met onze senioren, zeker ook met de junioren. We hopen dat het herstellen in oude glorie van dit toernooi en het organiseren van mooie side-events onze jeugd wat geeft om trots op te zijn. Het is een weekend waarmee we tophockey en breedtesport met elkaar verbinden door de sportieve aspecten te koppelen.”

Auteur Femke Lagerweij
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


05-08-2015
 
 
Hockeytoppers op UNILUX Summer Trophy
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)