&

MHC MEP MB1 - HC Uden MB1

MHC MEP MB1 komt terug na achterstand tegen HC Uden

Zaterdag 17 oktober stond er voor de meisjes B1 van MHC MEP geen makkelijke wedstrijd op het programma. Het meisjes B1 team van hockey vereniging uit Uden wisten het de meisjes uit Boxtel moeilijk te maken en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Nadat het in deze beginfase stroef verliep, kwamen het team van coach Monique van der Heijden beter in het spel in de tweede helft. De kansen kwamen er en deze werden ook beter benut door de aanvalsters van de MHC MEP. Na een geweldige tweede helft gespeeld te hebben bleef de eindstand op het scorebord steken op een prachtige 4-2 overwinning voor MHC MEP MB1. Met deze overwinning staan nu MHC MEP MB1 op mooie mooie 2e plaats in de eerste klasse vlak achter den Bosch MB2

Zaterdag 7 november staat de volgende wedstrijd voor MHC MEP MB1 gepland tegen Dommel MB1 uit sint Michelsgestel