Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP Jong dames 1 promoveren
 

 

MHC MEP Jong dames 1 promoveren naar de tweede klasse

Zondag 18 juni is het Jong Dames 1 van MHC MEP gelukt om te winnen van Berkel-Enschot en daarmee mogen zij zich lentekampioen noemen! Het was een spannende wedstrijd aangezien zij op een gedeeltelijke eerste plek stonden, met een gelijk doelsaldo, met hockeyclub Oudenbosch. Het was een zware wedstrijd en de dames hadden moeite met het warme weer.

Toch kwamen ze voor de rust op een 2-0 voorstand. De tweede helft werd het nog even spannend doordat Berkel-Enschot een paar gevaarlijk bij onze goal kwam maar gelukkig hield MEP de teller op 0. Toen het eindsignaal klonk met een eindstand van 3-0 was de grote vraag wat Oudenbosch had gedaan tegen Warande; 2-2, dus kampioenen! Een enorme vreugde ontstond op het veld en hun dag kon niet meer stuk. De dames van MHC MEP Jong Dames 1 promoveren volgens seizoen naar de tweede klasse.

Auteur Rosita Duman
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


18-06-2017
 
 
MHC MEP Jong dames 1 promoveren naar de tweede klasse
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)