Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JA1 én JB1 behalen play-offs
 

 

MHC MEP JA1 én JB1 behalen play-offs

MHC MEP JA1 en JB1 hebben sinds de start van de competitie deelgenomen aan de voorrondes voor de landelijke competitie. En beide teams hebben zich na 4 van de 6 wedstrijden veiliggesteld voor de super A en B competitie. Voor jongens B is dit het 3e opvolgende jaar dat de super B competitie wordt behaald. Voor jongens A is dit de eerste keer.

Zaterdag 7 oktober was de laatste ronde van de voorrondes. JA1 én JB1 zijn beide tweede geworden in hun poule en hiermee hebben ze de play-off wedstrijden behaald. Zaterdag 14 oktober strijden beide teams voor een laatste plek voor de hoogste landelijke competitie. Deze wedstrijden worden bij hockeyclub HOD gehouden.

De wedstrijden in de voorrondes zijn allemaal in regio Zuid-Nederland gespeeld in 3 poules. Na 6 wedstrijden bepaalt de stand in welke competitie het team gaat spelen voor de rest van het seizoen. Nummers 1 gaan in de hoogst landelijke competitie spelen. Nummers 2 spelen minimaal de super A of B competitie, wat ook een landelijke competitie is en plaatsen zich voor play-off wedstrijden. Tijdens de play-off wedstrijden strijden 3 teams om een laatste plek voor de hoogst landelijke competitie. Nummers 3 plaatsen zich ook voor de super competitie en de nummers 4 (laatste in de poule) degraderen naar de subtopklasse.

Het programma voor beide teams voor komende zaterdag is bekend

JA1
12.00 uur Zwart-Wit – MEP
13.20 uur Breda – MEP
15.20 uur MEP – Zwart Wit
16.00 uur MEP – Breda

JB1
11.20 uur Venlo – MEP
13.20 uur MEP – MOP
14.00 uur MEP – Venlo
16.00 uur MOP – MEP

Locatie hockeyclub HOD, Sportpark Den Dries, Pastoor Heerkensdreef 18, 5552 BG  Valkenswaard


Bron MHC MEP
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


07-10-2017
 
 
MHC MEP
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)