Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JA1 - Venlo JA1
 

 

MHC MEP JA1 domineerd tegen Venlo JA1

Na een top voorbereiding, was MHC MEP JA1 klaar om te beginnen aan de competitie. Een mix van JB1 en JA1 van vorig jaar die MEP weer op de kaart willen zetten door heel Nederland. In de Poule bij de jongens zitten: Push (Breda), HOD (Valkenswaard) en Venlo. En zaterdagmiddag kwamen de jongens uit Venlo op bezoek. Een ploeg waar team en coaches Stijn Koesen, Sander van Esch en Eloy van Gardingen niks van wisten. Des te leuker de wedstrijd.

MEP begon sterk en domineerde de wedstrijd. Venlo liep achter de feiten aan. Halverwege de 1e helft kwam daar de openingstreffer. Teun Langenhoff wist met een uitstekende sleeppush de plak van de goal te vinden. Niet veel later was het weer raak voor de jongens uit Boxtel. Bram van Zandbeek kwam de achterlijn binnenlopen en die bal kwam uiteindelijk tegen de stick van Jefferson van Schaaijk. 2-0, en dit was ook de score voor rust.

Na rust vielen er aan beide kanten kaarten en werd het hockey wat chaotischer. Geen mooi hockey maar wel veel kansen voor MEP. Dit betaalde echter niet uit, en Venlo was op zoek naar de openingstreffer. In de slotfase van de wedstrijd werd er nog wel gescoord. Een sleeppush van Teun Langenhoff die de keeper niet goed kon verwerken, kwam voor de stick bij Gijs van Dooren en die wist daar wel raak mee, 3-0. Hier was hij erg blij mee en dat was te zien aan hoe  hij op miraculeuze wijze met zijn familie de goal vierde.

3-0 eindstand. Achteraf gezien een prima resultaat, maar ze zijn er nog niet! Zaterdag spelen de jongens in Breda tegen Push, die met 1-7 te sterk waren voor HOD afgelopen weekend.


Auteur Lucas van Wel
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


02-09-2017
 
 
MHC MEP JA1 - Venlo JA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)