Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP MD2 - MHC Oss MD2
 

 

MHC MEP MD2 verslaan concurrent MHC Oss MD2

Op zaterdag 30 september moesten wij tegen de koploper Oss. We staan eigenlijk allebei op 1, maar omdat zij een hoger doelsaldo hebben, staan zij op de eerste plaats. We hadden vertrouwen in de wedstrijd en dat we gingen winnen. Het was regenachtig weer en veld 3, het zandveld, was goed te belopen. De eerste helft kwamen we na 6 minuten op 1 nul voorsprong. Maar we letten toen even niet goed op en Oss maakt daar gebruik van en het werd 1-1. We werden gelijk weer op scherp gezet. En dat lieten we zien door met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan.

Na de rust kwam Oss sterk terug en kreeg mooie kansen om te scoren. Maar helaas dat wilde Voor hun niet lukken. Voor ons ging de 2e helft minder en kregen we genoeg kansen maar ook deze wilde niet in de goal. We waren super blij toen het eind signaal kwam. En wonnen deze wedstrijd met 2-1.

Auteur :Felicia en Fabienne van Blerck
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


30-09-2017
 
 
MHC MEP MD2 - MHC Oss MD2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)