Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP ZJB1 - HC Tilburg ZJB1
 

 

MHC MEP Zaal JB1 prima start in pittige poule!

Na een paar goede oefenpotten stonden zondag 9 december de eerste zaal zaalcompetitiewedstrijden op het programma. In de poule met Oranje Rood (OR), Tilburg, Den Bosch en Helmond JB1 moeten de jongens van MEP JB1 flink aan de bak.

De eerste wedstrijd tegen Tilburg eindigde in een 1-4 verlies. De teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar MEP wist de vele kansen, waaronder een flink aantal strafcorners, niet te benutten. De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen het sterke OR. Een ongelofelijk spannende pot. Halverwege de eerste helft scoorde MEP de 1-0. Het zag er even naar uit dat ze met een voorsprong de tweede helft in ging, alleen wist OR net voor het fluitsignaal te scoren. Na rust ging de jongens van OR nog feller de strijd aan. En wisten een voorsprong te bemachtigen. Maar de Boxtelse jongens bleven vol power hockeyen. Na een snelle opbouw vloog de bal hard op de plank, 2-2. Om alle kansen op de winst te pakken zette OR een vliegende keep in, en met resultaat, 2-3. Terwijl de laatste seconden tikten, maakte MEP, inmiddels ook met vliegende keep, de gelijkmaker. Eindstand 3-3, een super resultaat van MEP JB1, zeker met een bijna volledig eerstejaars team.

Volgende week zaterdag staan Den Bosch en Helmond op het programma.

Auteur Maayke
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


09-12-2018
 
 
MHC MEP ZJB1 - HC Tilburg ZJB1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)