&

MHC MEP JB1 - Cartouche JB1

MHC MEP JB1 wint met dikke cijfers van Cartouche JB1

Met de 3-2 overwinning op SCHC vorige week plaatsten de jongens van MEP JB1 zich voor de Landelijke B competitie. Dat ze op dit allerhoogste niveau thuishoren bewees ook de uitslag van deze week.

MEP JB1 nam het thuis op tegen Cartouche JB1. Binnen de eerste 10 minuten lag de bal al drie in de goal van de tegenstander. Met 4-0 gingen de ploegen de rust in. Doordat de jongens van MEP ook de 2e helft goed samen bleven spelen vielen er door een aantal slimme combinaties nog veel doelpunten. De einduitslag 12-0 voor MEP. Een lekker resultaat om volgende week om de eerste plaats tegen HGC JB1 te gaan strijden.

Auteur: MHC MEP JB1