&

MHC MEP JB1 - Ring Pass Delft JB1

Uitstekende competitiestart MHC MEP JB1 met winst op Ring Pass Delft

Na een goede voorbereiding, mocht zaterdag 31 augustus MHC MEP JB1 thuis het veld betreden voor de eerste competitiewedstrijd. In de Landelijke B Competitie, het hoogste niveau, mochten zij het opnemen tegen Ring Pass Delft JB1.

Als snel in het eerste kwart wist MHC MEP JB1 te scoren. MHC MEP JB1 duidelijk de sterkste van de twee ging met een 3-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft kwam de thuisspelende ploeg nog vier keer tot scoren. Nog net voor het eindsignaal wist Ring Pass Delft ook een kans te verzilveren. Eindstand 7-1. Mooi begin!

Op naar volgende week, dan staat een uitwedstrijd tegen SCHC op het programma.