Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jan Van Weert 60 jaar trouwe dienst KNPV
 

 

Jan van Weert 60 jaar trouwe dienst KNPV

ALS 18 jarige kon Jan, lid worden van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging. Daarvoor was Jan al wel bij de KNPV aanwezig, maar nog niet officieel , want dat mocht pas vanaf 18 jaar. In 1957 was t zover en mocht hij zich officieel lid noemen.

Hij begon met oefenen met de hond en ging aan de slag om pakwerker te worden. Jan slaagde hiervoor en ging verder. Nadat hij meerdere jaren als algemeen helper en na diverse honden naar de politiehonden keuring gebracht te hebben, ging hij leren voor eerst keurmeester en later algemeen keurmeester PH 1, PH 2 ,object en speurhond. Al jaren zeer gewaardeerd keurmeester in heel t land. Er wordt wel eens gezegd, de punten die je van Jan hebt, heb je dan ook echt verdiend. Er worden geen punten of opmerkingen in keuringsboekje, met potlood geschreven, maar met pen, zodat ze niet meer uitwisbaar zijn. Jan heeft vele pakwerkers en keurmeesters opgeleid, die de theorie dan ook vaak in huiselijke sfeer, bij Jan en Marthie thuis, onder genot van eenĀ  kopje koffie, stukje worst of kaas, van hem kwamen leren.

Nog steeds nauw betrokken bij de KNPV, als keurmeester of als hulp, waar dan ook. Nu ook weer bij de Nederlandse kampioenschappen poltie honden, overal inzetbaar, werd hij uiteindelijk gehuldigd voor zijn tomeloze 60 jarige inzet!
De gouden speld werd opgespeld, de oorkonde uit gereikt, en trots in ontvangst genomen.
Jan bedankt en nog vele jaren plezier van de hondensport.

Meer hondensport nieuws >>>>


02-09-2017
 
 
Jan van Weert 60 jaar trouwe dienst KNPV
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)