Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks recreanten toernooi 2013
 

 

24 deelnemende teams aan JRC Ducks recreantentoernooi

Het weekend van 28 en 29 september heeft honk-en softbalvereniging JRC Ducks voor de 24e keer een recreantentoernooi georganiseerd. Maar liefst 24 teams kwamen vanuit het hele land om het sportieve softbalevenement mee te maken. Terwijl vele vrijwilligers vrijdagochtend het terrein in orde maakten voor hét Ducks evenement van het jaar, arriveerden intussen bij sportcomplex De Wielakker al de eerste teams. Langs de velden werden de tenten en caravans geinstalleerd van teams vanuit het hele land. Er zijn teams die al jaren komen en ook elk jaar weer een aantal nieuwe teams. Deze teams bestaan uit echte recreantenteams maar ook uit gelegenheidsteams van vriendengroepen en families.

Zaterdagochtend om 10 uur werd het startschot gegeven voor de wedstrijden tussen 24 teams verdeeld over 3 poules. Op zaterdagavond was er een zeer gezellige en goed bezochte feestavond voor alle deelnemers, Ducks leden en hun families. Op zondag werden de wedstrijden om 10 uur hervat en op een zonnig veld werden de laatste wedstrijden gespeeld. Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen was het volop vrolijkheid op en langs de velden van sportpark De Wielakker.
Na de prijsuitreiking werd rond half 5 het terrein weer ontruimd van tenten en caravans en keerden de teams moe maar voldaan huiswaarts. 
Met behulp van vele vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging, is alles soepel en op rolletjes verlopen. Dankzij de sportiviteit van de teams, de vele vrijwilligers, samenwerking met de rugby-buren van RC Ducks, ondersteuning van de Boxtelse EHBO en het prachtige weer kon het weekend niet meer stuk.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-09-2013
 
 
JRC Ducks recreanten toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)